Bianca Ionel: Unboxing Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Bianca Ionel.

Din când în când mă apucă un dor de Italia greu de descris în cuvinte, dar spre norocul meu pot să-l potolesc fie cu poze din vancață, fie cu produse de la Bottega Verde. Pentru cei care nu știu istoria din spate, Bottega Verde a prins contur în 1972 ca un magazin ce comercializa produse pe bază de plante, în Pienza. În cei 40 de ani de existență unicitatea și caracterul italian au transformat o mică afacere în una de succes. Nu întâmplător a ajuns site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 în Italia. Treptat au ajuns și pe piața din România. Eu nu am putut să nu mă las fermecată de produsele lor. Lăsând melancolia, astăzi vreau să vă prezint produsele alese de mine de pe site-ul Bottega Verde pentru România.

Unboxing Bottega Verde

Cel mai mult m-a atras motto-ul lor „Frumusețea este în tine” și aș adauga că frumusețea vine din plante și produse naturale. Mi-a fost destul destul de greu să îmi aleg produsele pentru prima cutie Bottega Verde, totuși am ales trei produse.

Primul produs ales este un șampon cu argilă alba și propolis, destinat părului gras. Știți că sunt în cautarea acelui șampon care să-mi rezolve problema părului gras și am ales să îl încerc pe acesta. Șamponul are 200 ml și promite să refacă stralucirea parului și să-i redea vitalitatea. Din descrierea lui mi-a părut șamponul ideal pentru păr cu rădăcini grase și vârfuri fragile. Urmează să-l folosesc și să revin cu impresii legate de el.

Sampon cu argila alba si propolis - Bottega Verde
Șampon cu argilă albă și propolis – Bottega Verde
Produse make-up Bottega Verde

Următoarele două produse alese sunt pentru make-up: un rimel și un ruj. Am ales un rimel tratament pentru alungirea și întărirea genelor cu Apigenină pentru că în lupta mea cu timpul nu mai am timp de tratamente în fiecare seară pentru gene. Visul oricărei femei este să aibă gene lungi, dese și curbate. Nu toate suntem norocoase și de aceea am fost mai mult decât tentată să aleg acest rimel. Am să urmăresc rezultatele folosirii sale timp de o lună și la final voi reveni cu un review detaliat.

Rimel ultra-alungire - tratament pentru alungirea si intarirea genelor cu Apigenina - Bottega Verde
Rimel ultra-alungire – tratament pentru alungirea si intarirea genelor cu Apigenina – Bottega Verde

Ultimul produs, rujul este unul special pentru vară, cu factor de protecție solară și cu ulei de argan. Culoarea rujului de la Bottega Verde este un mov prună, destul de puternică pentru vară, dar mi-am dorit ceva îndrăzneț. Rujul cu ulei de argan îl găsiți pe site în 16 culori și 3 texturi diferite.

Ruj cu ulei de argan - rol protector - mov pruna - Bottega Verde
Ruj cu ulei de argan – rol protector – mov pruna – Bottega Verde

Toate cele trei produse au costat 100 RONtransportul a fost gratuit și tot gratuit am primit și un săpun cu extract de struguri roșii, ideal pentru toate tipurile de piele.

Săpun cu extract de struguri roșii - Bottega Verde
Săpun cu extract de struguri roșii – Bottega Verde

Pentru că sunteți alături de mine am și o surpriză pentru voi. Dacă doriți să comandați produse de pe site-ul Bottega Verde aveți o reducere de 10% dacă folosiți codul BIANCAIONEL. Aștept părerile voastre legate de alegerea făcută, dar și ce doriți să comandați de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *