Cum sa te machiezi daca mergi la piscina?

Suntem in plina vara, iar zilele de concediu se apropie cu pasi rapizi. Ti-ai programat o escapada la mare sau ti-ai propus sa iti petreci toata ziua pe marginea piscinei din centrul orasului? Indiferent de modul in care ti-ai planuit sa iti petreci timpul liber, trebuie sa tii cont de faptul ca temperaturile ridicate, clorul din piscina si umezeala prezenta in aer iti pot distruge machiajul! Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro iti propune cateva trucuri la care sa apelezi pentru un machiaj pentru piscina impecabil si de lunga durata!

Sfaturi pentru un machiaj pentru piscina de lunga durata

  1. Foloseste un fond de ten cu factor de protectie

Atat fondul de ten, cat si baza de machiaj ar trebui sa contina factor de protectie solara, cel putin SPF 15, desi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie sa fie mult mai lejer si waterproof (rezistent la apa). Se aplica cu ajutorul mainii, cu miscari circulare. Avantajul acestui produs sta in faptul ca nu mai necesita fixarea cu pudra. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este adaptarea culorii fondului de ten la noua culoare a pielii obtinute in urma bronzarii. Bineinteles, trebuie sa alegi nuante mai inchise decat cele pe care le purtai anterior.

Fondul de ten Skin Voile hidratant cu „efect de piele perfecta” cu acid hialuronic si aquaphyline®, SPF15 este tot ceea ce ai nevoie pentru acest sezon. Confortabil si atat de usor si neted, prin cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras, protejand in acelasi timp tenul de radiatiile ultraviolete specifice anotimpului.

  1. Apeleaza la ajutorul unui rimel rezistent la apa

Este un aspect foarte important, de care nu trebuie sa uiti sa tii cont atunci cand te decizi sa mergi la piscina! Asta daca nu iti doresti sa te trezesti cu rimelul intins pe toata fata, dupa ce ai iesit din apa. Un alt motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru un produs rezistent la apa este faptul ca, din cauza caldurii si a razelor solare, fata ta va transpira si risti ca rimelul sa se „scurga”.

Comanda rimel rezistent la apa cu vitamina e si extract de alge marine. Are o culoare intensa si stralucire extraordinara. Formula inovatoare a acestui rimel il face rezistent la apa si in acelasi timp, amplifica rezistenta si stralucirea culorii. In acest fel restructureaza genele si le lasa perfecte. Frumusete si protectie intr-un singur produs. Cu vitamina E si extract de alge, protejeaza genele de actiunea smogului.

  1. Foloseste farduri stralucitoare

Culorile stralucitoare, radiante nu se mai folosesc doar la tinutele de seara, ci pot fi decoratii si pentru pleoape. In plus, luciul iese si in afara pleoapei. Acum acesta completeaza colturile ochiului, ajungand pana la pometi. Acest machiaj este foarte usor de realizat si este ideal pentru o iesire de seara, fie pentru a merge la o petrecere.

My Color – fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce – gri si My Color – fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce – verde sunt recomandarea ideala pentru noptile fierbinti care va asteapta.

  1. Oja pentru unghii, in nuante naturale

Sezonul acesta se poarta unghiile foarte delicate si feminine, care sa adauge un strop de eleganta costumului de baie si machiajului. Culorile predominante sunt cele naturale, punandu-se accentul pe manichiura french, roz pal si latte fiind la mare cautare, ca de altfel si culorile sidefate.

Nuantele de lac de unghii – roz deschis si lac de unghii – french latte se adapteaza perfect cerintelor din sezonul vara 2017. Intr-o culoare pura si o acoperire in totalitate inca de la prima aplicare, acest lac de unghii se usuca rapid si rezista timp indelungat.

  1. Opteaza pentru buze in culori tari

Daca tenul se poarta cat mai atural, evitandu-se exagerarea cu prea multe produse de make-up, la capitolul buze lucrurile stau cu totul diferit. Se poarta buzele in culori tari, tipatoare, care sa iasa imediat in evidenta!

Indrazneste sa folosesti struguri rosii – ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic – mov pruna. Acest produs este mai mult decat un ruj, avand un intens tratament de hidratare inca de la prima aplicare.

Daca iti doresti un machiaj pentru piscina in tendinte, alege cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *