Top 5 beneficii ale vopselei fara amoniac pe care ORICE femeie TREBUIE sa le stie

09Vopseaua de par fara amoniac este o alegere sanatoasa pentru parul tau. Amoniacul este o substanta destul de puternica, ce deterioreaza firul de par si poate duce la alergii, fiind mult mai blanda si ajutand la schimbarea nuantei parului fara niciun fel de riscuri.

Avand o compozitie naturala, vopseaua de par fara amoniac este blanda si hranitoare pentru firele fragile, sensibile si predispuse la rupere, aducand un plus de rezistenta si de stabilitate parului. In continuare, vom vorbi pe larg despre avantajele pe care le ofera sanatatii parului.

Vopseaua de par fara amoniac a castigat teren de-a lungul timpului, iar in prezent este folosita de milioane de femei din intreaga lume. Deoarece amoniacul poate avea efecte nedorite asupra parului, pielii scalpului si a ochilor, din ce in ce mai multe femei cauta sa achizitioneze produse naturale pentru ca sunt mult mai sigure de utilizat. Iata 5 motive pentru care profesionistii Bottega Verde recomanda vopseaua de par fara amoniac:

Este ideala pentru femeile care nu doresc modificari drastice de culoare

Primul avantaj pe care ti-l prezentam se refera la faptul ca vopseaua fara amoniac nu iti va deschide sau inchide nuanta decat cu maximum doua tonuri.

Ofera un par sanatos si stralucitor

Potrivit specialistilor Bottega Verde, amoniacul poate produce iritatii ale scalpului. Vopseaua permanenta fara amoniac nu produce reactii adverse si ofera parului stralucire si vitalitate. In plus, asigura nuante intense, rezistente in timp si o acoperire integrala a firelor de par albe.

Mentine sanatatea scalpului

Daca dupa aplicarea produsului simtiti o senzatie de arsura sau mancarime, inseamna ca pielea scalpului este alergica la amoniac si trebuie sa folositi alta vopsea de par. Produsele profesionale de la Bottega Verde asigura fixarea pigmentului de culoare in firul de par pentru o culoare mai stralucitoare si de durata, nu afecteaza scalpul si fibra capilara. Persoanele care au pielea capului sensibila pot folosi cu incredere pentru ca nu exista risc de alergii sau iritatii.

Este blanda cu firul de par

Pe langa afectarea pielii scalpului, amoniacul poate dauna sinusurilor. Potrivit specialistilor, mirosul intepator poate duce la aparitia sinuzitei. Asa cum afirma acestia, vopseaua cu amoniac produce initial dureri in gat, tuse, dureri de cap, amoniacul fiind motivul eruptiilor cutanate si problemelor respiratorii. Cele fara amoniac sunt mai blande cu firul de par, nu au miros neplacut sau iritant, asigura o culoare uniforma si de durata a firului de par.

Nu afecteaza structura firului de par

Amoniacul modifica nivelul PH-ului parului, prin urmare este afectata structura firului de par. Devine uscat, lipsit de stralucire. Acesta este modul in care parul este deteriorat prin utilizarea produselor care contin amoniac.

Vopseaua de par fara amoniac iti protejeaza firul de par si acest lucru este important, mai ales daca parul tau tinde sa fie uscat si fragil. Daca iti supui parul la tot felul de chimicale si substante puternice, in timp isi va pierde din ce in ce mai mult stralucirea si va avea un aspect degradat si neingrijit. Parul tau trebuie sa intoarca capete, iar alegerile pe care le faci pentru intretinerea lui trebuie sa aiba efectul scontat. Vopseaua de par fara amoniac poate face o diferenta!

Color brio aigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina si fara conservanti. Kit-ul Color bio – vopsea de par, 43 lei contine: 1 tub de vopsea 60 ml, 1 tub de crema revelatoare 60 ml, 1 pieptene aplicator, 1 prospect, 1 pereche de manusi de unica folosinta, 1 plic cu balsam crema  „ulei de nuci si fructe rosii” pentru par vopsit, 20 ml.

Pentru o ingrijire in totalitate, dar si pentru rezultate si mai rapide, ai grija in totalitate de parul tau! Incearca Color brio – masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, 29 lei. Este o masca de par fara amoniac, fara coloranti. Simplu si usor de folosit, ofera parului reflectii minunate, stralucire, o culoare mai luminoasa si acopera firele albe.

Ai grija de sanatatea ta! Foloseste produse naturale. BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru toate nevoile, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru un par sanatos si natural, cu o culoare de invidiat, alege produsele din gama Color Brio, cea mai buna vopsea fara amoniac. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *