Fleur de Moule: Cum m-am pregatit de toamna?

Acest articol a aparut prima data pe Fleur de Moule.

Hello, hello, hello how r u? 😀

Deci, astazi va spun cateva cuvinte despreeeee produse achizitionate pentru toamna, mai exact de ingrijire pentru vremea mai rece ce urmeaza sa isi faca simtita prezenta.
Avem Bottega Verde, avem trei produse alese de mine si un produs cadou oferit de ei (asta se intampla la orice comanda). Piele, maini, picioare, buze, par- cam asta e rezumatul, acum haideti sa vedem si partea mai pe larg cu foto si cateva cuvinte ce vor sa descrie parerea mea despre produse formata pana in momentul de fata.

De ce Bottega Verde? Pentru ca este a treia comanda plasata la ei si incep sa am produse preferate, incep sa am surprize din ce in ce mai placute si am creat o legatura cu produsele lor si calitatea acestora. Pana in momentul de fata nu am nici o dezamagire in ceea ce priveste acest brand.

Incep cu acest sapun pe care il primesc cadou a doua oara (este produsul primit cadou si data trecuta) fapt ce ma bucura deoarece imi place maxim cum miroase siiii trebuie sa fiu sincera cu voi si sa va spun ca jumatate din cel vechi a fost folosita iar cealalta jumatate a fost insprcinata cu misiunea de a improspata aerul in dulapurile cu haine respectiv cosmetice. Miroase atat de placut incat nu m-am putut abtine sa nu ii dau o misiune in plus fata de cea principala pe care o are in mod normal..un sapun. Nu usuca mainile, ba chiar le catifeleaza si mirosul..mirosul…oh, mirosul.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am probleme cu pielea picioarelor, mai exact cu talpile. Se intaresc, arata ciudat orice le-as face si asta se va agrava in momentul in care vremea se va raci si voi purta sosete, bocanci, cizme etc. Am inceput sa o folosesc de acum si sunt foarte ok cu ea, ne intelegem, nu e vreo minune si talpile mele au devenit prosoape spalate cu cocolino, nu sunt absurda sa va induc astfel de fantasmagorii, insa va spun cu toata sinceritatea ca este o crema foarte buna pentru pielea talpilor. I love it!

O alta problema majora: buzele uscate, buzele crapate, buzele pe care ajungem sa le jupuim atunci cand pielea lor vrea sa ne paraseasca. Cred ca acesta este cel mai bun balsam de buze folosit de mine vreodata, fara exagerare si ca sa intelegeti cam ce tip de obsesie am dezvoltat pentru el, va voi dezvalui faptul ca aproape l-am terminat (in 2 saptamani) pentru ca l-am folosit non stop!!!

Eu am probleme si cu pielea corpului..in permanenta, nu doar in anotimpul rece. Am pielea uscata si de cele mai multe ori asta se vede pe picioare. Am decis sa incerc un gel de dus care sa vina in ajutorul pielii sensibile si uscate si acesta a parut perfect pentru asta. Este natural in proportie mai mare de 90%, miroase foarte delicat si ESTE foarte delicat cu pielea mea.

Am facut o pasiune pentru uleiul de par achizitionat data trecuta de la BV si am decis sa incerc si unul cu in, celalalt fiind cu argan. Eu iubesc uleiurile de par si pentru ca am varfurile uscate le folosesc in permanenta, indiferent de anotimp, dar cu siguranta ca toamna si iarna mai mult. Imi place foarte mult si acesta, dar recunosc sa parfumul celui cu argan m-a cucerit pe veci. Il gasiti aici.

Acestea au fost produsele din kitul „Cum m-am pregatit de toamna”, dar vor urma si altele cu siguranta. Astept cu drag comentariile voastre in care sa imi spuneti care este produsul vostru preferat pentru venirea toamnei, cel fara de care viata nu ar mai fi la fel. :D.

Va multumesc pentru timpul petrecut aici si va doresc o dupa amiaza frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *