Unforeseeable: Piele catifelata si manichiura perfecta – Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Unforeseeable.

Produsele Bottega Verde au inceput usor usor sa acapareze aria de produse de make-up pe care le am. Motivul pentru care se intampla acest lucru este in special calitatea produselor. Ultima comanda a inclus un gel de dus, un ruj mat, un lac de unghii si un eyeliner.

Fiecare dintre cele patru produse mentionate de mai sus are anumite calitati pe care le voi dezbate in doua articole. Voi incepe cu produsul meu preferat si incet vom trece prin fiecare. Astazi ne vom limita la gelul de dus si lacul de unghii.

Gelul de dus cu extract de scortisoara si vasc este asa cum am zis preferatul meu. Se afla in cantitatea de 250 ml, iar la prima vedere m-a cucerit fundita legata de capac. Mi s-a parut extrem de chic, iar mirosul a fost cel care m-a facut sa ma declar absolut indragostita de el. Pretul extrem de rezonabil, de 19 lei, se afla in raport perfect cu celalalte aspecte. Cand l-am cumparat m-am axat in special pe aspectul recipientului. Dupa ce am realizat cat de mult imi place mirosul am cautat pe site mai multe produse care sa contina scortisoara si vasc. Spre bucuria mea, exista o intreaga gama de produse si anume: unt de corp, lapte de corp si sapun lichid. Toate produsele se afla pe listuta mea de dorinte si sunt extrem de surprinsa de cat de mult mi le doresc.

Necesita o cantitate mica de produs pentru a te bucura de miros, relaxare si curatare profunda. Il simt catifelat pe piele, exact ca o mangaiere. Am incercat multe geluri de dus, dar acesta este de departe cel mai bun pe care am avut ocazia sa il testez.

Trecand mai departe, tot legat de ingrijire, voi vorbi despre lacul de unghii maro inchis (Smalto) in cantitatea de 10ML. Am ales o nuanta cuminte, care nu iese prea mult in evidenta si care poate fi folosita oricand. Acum ca toamna se arata in toata splendoarea ei, nuantele pamantii sunt preferatele mele, iar ojele Bottega Verde au aceste culori. Este o oja extrem de rezistenta si imi place faptul ca o pot purta cu un singur strat. Se usuca foarte repede, in aproximativ 5 minute daca este folosita doar cu un strat, 10 daca prefer sa am un aspect mai intens.

Nu am nimic negativ de comentat la aceasta oja, este una dintre preferatele mele si o folosesc saptamanal. La categoria lacuri de unghii brandul Bottega Verde se claseaza pe locul I in topul preferintelor mele. Nu as putea altfel tinand cont de cantitate, pret, calitate, rezistenta.

Eu sunt foarte multumita de cele doua produse, calitatea vorbeste de la sine si vi le recomand cu drag. Nimic nu se compara cu un dus care iti lasa pielea catifelata, mangaiata si parfumata. La fel cum nimic nu se compara cu manichiura naturala, in nuante neutre, de baza si mereu la moda.

Acesta este articolul de astazi, v-am vorbit putin despre ultimele mele achizitii, care au fost reusite. Urmeaza sa revin cu un articol legat de doua produse de make-up marca, desigur, Bottega Verde.

Ce parere aveti despre cele discutate astazi? Ati incercat cele doua produse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *