Unforeseeable: Cum sa creezi un machiaj simplu cu doua produse – Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Unforeseeable.

In articolul trecut v-am vorbit despre Bottega Verde, mai exact despre cele doua produse de ingrijire: gelul de dus si lacul de unghii. Astazi vreau sa iesim din acea zona si sa discutam putin despre make-up. Pentru ca pe site sunt o multitudine de categorii de produse, astazi ma rezum la ce ma pricep eu cel mai bine. Am creat chiar si un look care sa puna in evidenta calitatile acestor produse, dar si pe ale mele.

Cele doua produse de make-up si anume rujul lichid rezistent in nuanta Rosu Visiniu si Eyeliner-ul cu vitamina E in nuanta negru intens, le veti vedea in splendoarea lor. Am alcatuit un look special pentru a arata farmecul pe care doua produse de baza in nuante clasice il au atunci cand sunt folosite impreuna. M-am axat pe ideea unui makeup natural, cu usoare tendinte frantuzesti.

Eyeliner-ul este consistent, negrul este intens, insa are o mica problema si anume pensula. Pentru persoanele care nu sunt obisnuite cu trasarea unor linii fine de tus, pensula aceasta prezinta o mare provocare. In machiajul meu de zi cu zi folosesc eyeliner si totusi acesta mi-a creat probleme la inceput pentru ca pensula este extrem de subtire, putin cam lunga si greu de manevrat. De la a doua folosire mi-a fost mai usor sa trasez o linie finuta, iar acum pot sa zic ca ma descurc destul de bine.

 

Pentru mine pensula nu a fost un mare impediment pentru ca rezistenta tusului m-a castigat. Veti vedea in pozele de mai jos cat de natural arata pe pleoape.

Rujul lichid Rosu Visiniu cu rezistenta la transfer este absolut minunat. In mod obisnuit nu pot aceasta nuanta, dar de cand am descoperit aceasta combinatie, nu ma mai inlatur de la folosirea lui. Arata foarte chic, da senzatia de mister si buze pline. Ma simt mult mai feminina atunci cand il port si am primit multe complimente la adresa lui, in special datorita rezistentei la transfer.

Un mic sfat ar fi sa nu aplicati rujul peste balsam de buze pentru ca nu isi mai exercita rezistenta la transfer. Puteti sa folositi inainte un balsam pentru a hidrata buzele, pe care sa-l indepartati usor inainte de aplicarea acestei nuante extrem de indraznete.

Look-ul creat ma face sa am mai multa incredere in mine. De ce? Pentru ca nu am folosit multe produse, make-up creat este extrem de simplu si deloc incarcat. Asta imi demonstreaza ca am trasaturi frumoase, care pot fi puse in evidenta cum trebuie daca exista un echilibru intre ceea ce am si ceea ce adaug. Mereu am considerat ca cel mai frumos machiaj este cel care te face sa te simti frumoasa, care iti da incredere si care nu iti incarca tenul. Iar eu am folosit un CC Cream, un tus, un ruj si un fard de sprancene in cantitati foarte mici. Si-mi place atat de mult!

Eu sunt extrem de multumita de ambele produse. Le port in portfardul meu oriunde merg pentru ca o domnisoara trebuie sa fie mereu pregatita. Iar.. cine poate rezista in fata unei nuante de rosu visiniu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *