Ingrijirea tenului: care este varsta de la care trebuie sa aplici crema antirid?

De-a lungul timpului, organismul nu reuseste sa hidrateze, sa protejeze, sa hraneasca si sa oxigeneze pielea asa cum se cuvine. Luarea de masuri de siguranta va poate reduce dramatic aspectul liniilor fine si al primelor dumneavoastra riduri.

Desi cremele antirid nu sunt, în mod normal, o parte esentiala a rutinei persoanelor in varsta de 20 de ani, la aceasta varsta este important sa va pastrati pielea bine hidratata pentru a va pastra stralucirea si vitalitatea în anii urmatori. Imperfectiunile mici sunt usor de corectat, cum ar fi semnele de oboseala si stres.

In pragul varstei de 30 de ani, ridurile ar putea în curand sa isi faca aparitia. Cine nu vrea sa încetineasca efectele timpului si sa reduca la minimum aparitia primelor lor riduri? Exista mai multe solutii diferite pentru a lupta împotriva primelor semne ale îmbatranirii.

Crema anti age in functie de tipul de ten

Ai un ten mixt cu tendinta spre  ingrasare? Este recomandat sa apelezi la ajutorul unei creme antirid care are la baza o formula speciala pentru acest tip de ten, ce se absoarbe foarte usor in piele fara sa incarce porii, redand elasticitatea si reducand aspectul gras si uleios. Totodata aceasta trebuie sa ofere protectie impotriva razelor solare si sa contina antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Opteaza pentru serul cu acid hialuronic. Acest ser extrem de eficient contine acid hialuronic concentrat si este special conceput pentru a profita la maxim de pretioasele virtuti ale acestui ingredient activ. Formula gel ofera pielii hidratare, avand o actiune eficienta anti-imbatranire. Utilizat frecvent, favorizeaza conservarea rezervelor de apa naturala ale tesuturilor pielii si ofera un volum care reduce astfel aspectul ridurilor si imbunatateste starea pielii.

Femeile cu tenul sensibil le este recomandata folosirea unei creme bogata in vitamina C, care favorizeaza producerea secretiei de colagen, acesta ajutand la intarirea structurii epidermei. 

Tratamentul antirid, de zi si de noapte cu pro-retinol si extract de goji, Cu o textura catifelata, cu rol specific in lupta impotriva imbatranirii, produsul protejeaza aspectul tanar al pielii, imbunatateste textura pielii si previne aparitia semnelor trecerii timpului. Combina 3 dintre cele mai cunoscute tehnologii anti-imbatranire: acidul hialuronic, cu o actiune hidratanta, PRO-retinol, anti-imbatranire, si extractul de goji, fructe renumite pentru longevitate, foarte bogate in vitamina C.  

Pentru femeile care au pielea uscata este recomandata folosirea unei creme pe baza de acizi de fructe, care are o actiune de gomaj si ajuta la inlaturarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii. Tratamentul antirid si hidratant, cu maxnolia, complex de 2 uleiuri, aquaphyline® si acid hialuronic contribuie la regenerarea tesuturilor si reda stralucirea tenului.  Acest produs este rezultatul unor indelungi cercetari, fiind solutia ideala pentru a lupta contra semnelor de imbatranire, avand la baza ingrediente 100% active precum: Vitamina E, complex de 2 uleiuri, cu ulei de Argan si ulei de migdale dulci, AQUAPHYLINE® si acidul hialuronic pentru o super-hidratare, Argireline® cu efect de antirid, MAXnolia pentru neutralizarea factorilor de imbatranire. De la prima aplicare, tenul primeste toate beneficiile hidratarii.

Grabit, navalnic si imprevizibil, timpul pare o forta careia nu i te poti impotrivi. Bottega Verde face uitata aceasta senzatie prin deosebitele sale produse antirid. Acestea rezolva cu succes sarcini cum ar fi combaterea radicalilor liberi, hidratarea pielii, conferirea de elasticitate pielii, asigurarea unui efect regenerator, lupta impotriva ridurilor sau neutralizarea factorilor generatori ai semnelor imbatranirii. De acum, avand aliate produsele Bottega Verde, timpul devine mai rabdator cu tineretea si frumusetea chipului tau! Ridurile dispar cu o crema antirid Bottega Verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *