Ingrijirea masculina: 3 produse NECESARE pentru un ten revitalizat si intinerit!

Cine spune ca barbatii nu trebuie sa aiba si ei un ritual de ingrijire zilnica? Din in ce mai multi barbati petrec ore in sir in fata oglinzii din dorinta de a-si mentine frumusetea si prospetimea de-a lungul intregii zile. Chiar si sexului tare ii este frica de semnele lasate de trecerea anilor, insa multi dintre ei apeleaza la trucuri foare eficiente pentru a preveni urmele de imbatranire. Respectand cateva sfaturi foarte simple, barbatii isi pot recapata revitalitatea de alta data.  Astazi, ne-am propus sa iti prezentam 3 produse destinate barbatilor, necesare pentru un ten revitalizat si intinerit.

Crema antirid barbati

Nu doar femeile au nevoie de creme de fata pe care sa le aplice cu regularitate. Crema de fata pentru barbati este indispensabila in rutina de ingrijire zilnica a oricarui reprezentat al sexului tare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti cea mai buna crema antirid pentru barbati daca iti doresti sa ai in permanenta un ten lipsit de imperfectiuni. Noi iti propunem  Crema antirid cu acid hialuronic si extract de guarana din gama UOMO. Este o crema de fata care detine, in compozitia sa, tot ceea ce pielea are nevoie pentru ingrijirea sa cotidiana: hranire, revitalizare, tonifiere si combaterea ridurilor. Aplicata dimineata, dupa barbierit, este un excelent calmant si combatant impotriva ridurilor. Aplicata seara, joaca un important rol hidratant, antirid si antistres. Contine acid hialuronic, hidratant si anti-imbatranire si extract de guarana, energizant si tonifiant. Textura sa extrem de usoara, intra rapid in piele, oferind un aspect odihnit si un sentiment de prospetime.

Crema anti-imbatranire barbati

Stim foarte bine ca procesul imbatranirii nu-l putem opri, insa, folosind trucurile potrivite, il putem incetini. Astfel, daca si tu vrei sa iti mentii frumusetea naturala chiar si dupa ce ai trecut de 30 de ani este important sa folosesti o crema special conceputa pentru anti-imbatranire. Efectele vor fi, cu siguranta, vizibile, iar tu vei emana in permanenta prospetime. Alege Crema anti-imbatranire de zi, cu pro-retinol, acid hialuronic, ulei de argan si vitamine. Este o doza zilnica de frumusete pentru piele: ajuta la combaterea semnelor imbatranirii si previne formarea ridurilor, daruind tenului prospetimea sa naturala. Formula sa hranitoare si hidratanta are la baza un cocktail specific de ingrediente active de origine vegetala. Actiunea anti-imbatranire a Pro-Retinolului si vitaminei E se combina cu actiunea emolienta si hranitoare a uleiului de argan si cu hidratantul acid hialuronic. Textura sa deosebit de fresh si usoara, face produsul usor de absorbit, lasand o senzatie placuta de stare de bine si o piele cu un aspect revitalizat si intinerit.

Balsam dupa barbierit cu acid hialuronic

Dupa fiecare barbierit este recomandat sa folosesti un produs pentru calmarea pileii astfel incat, zona proaspat rasa sa devina moale si catifelata. De aceea, iti propunem sa incerci un Balsam dupa barbierit cu acid hialuronic. Creat special pentru a indeparta stresul provocat de barbierit, formula sa crema, cu absorbtie rapida si fara alcool, este ideala si pentru tenul sensibil. Combina actiunea hidratanta a acidului hialuronic si antioxidanta a vitaminei E cu capacitatea emolienta si nutritiva a untului de Shea. Rezultatul este o senzatie imediata de bunastare si hidratare si o piele catifelata si reimprospatata dupa fiecare barbierit.

Chiar daca nu esti obisnuit sa folosesti cosmetice pentru barbati, o buna ingrijire a tenului reprezinta cheia catre un ten tanar si fara cusur. Invata sa ai grija in mod corespunzator de sanatatea si frumusetea pielii! Pe www.BottegaVerde.ro gasesti cele mai eficiente produse, special concepute pentru tine. Produsele Bottega Verde te desprind, ca prin magie, de rutina sau plictis, purtandu-te in calatorii fascinante in care starea de bine troneaza. Bucura-te de frumusete si fii parte din magie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *