3 tipuri de riduri si tratamente pentru ameliorarea acestora

Toata lumea stie ce sunt ridurile. Ridurile reprezinta o parte naturala din procesul de imbatranire. Pentru unele persoane, ridurile apar mai devreme, la altele mai tarziu in functie de natura biologica. Atat femeile, cat si barbatii se tem de inaintarea in varsta si mai ales de aparitia ridurilor, insa exista modalitati eficiente de a-ti proteja pielea si de a intarzia aparitia acestor inestetice linii.  Pentru a stii cum sa le previi in mod eficient, este important sa cunosti tipurile de riduri care se pot forma.

Cauzele ridurilor?

Exista mai multi factori care contribuie la aparitia ridurilor: expunerea la soare, fumatul, ingrijirea zilnica nepotrivita si chiar factorii genetici. O ingrijire si o protectie timpurie a pielii reprezinta cheia catre un ten fara cusur. Liniile fine si ridurile incep sa se dezvolte inca de cand avem 20 de ani, de aceea este important sa facem cele mai bune alegeri cand vine vorba de sanatatea tenului nostru.

Astazi ti-am pregatit 3 tipuri de riduri si tratamentele pentru ameliorarea acestora:

  • Riduri de expresie

Dupa cum spune si denumirea lor, aceste riduri se formeaza din cauza expresiilor zilnice: zambim, ne miram, ne strambam, ne incruntam sau facem cu ochiul. Vestea buna este ca pot fi combatute in timp. Fie ca te confrunti cu riduri intre sprancene, in jurul gurii sau in zona ochilor, trebuie sa folosesti un tratament adecvat pentru fiecare dintre ele. Pentru ridurile intre sprancene poti folosi Serul antirid cu protinerol, extract de goji si colagen care ofera pielii o stralucire naturala, chiar de la prima utilizare, combate deshidratarea, ridurile si pierderea tonusului. Consistenta sa usoara si fluida inseamna ca produsul poate fi absorbit cu usurinta, permitand formulei concentrate anti-imbatranire sa-si aplice magia. In ceea ce priveste un tratament pentru riduri gura eficient, noi iti recomandam Stick-ul anti-imbatranire pentru zona  buzelor cu pro-retinol, vitamina e si ulei de macese.  Este un produs special creat pentru a ingriji pielea buzelor, zona cea mai delicata a fetei. Sub forma unui stick practic, emolient si nutritiv, ajuta la atenuarea semnelor trecerii timpului datorita mixului de ingrediente active: ulei de macese, pro-Retinol, vitamina E, unt de shea si acid hialuronic. Produsul este ideal pentru a te bucura de un aspect mai tanar si de trasaturi relaxate.

In completarea tuturor acestor produse de ingrijire, masajul facial este binevenit. Stimuleaza circulatia, incurajand schimbul de nutrienti si eliminarea toxinelor, astfel incat, pielea sa devina mai fina si mai intinsa.

  • Riduri elastice

Ridurile elastice arata precum niste mici crestaturi pe obraji, buze si gat, formandu-se din cauza contactul direct si indelungat cu lumina soareului. De aceea, cel mai bun tratament este evitarea expunerii prelungite la soare si aplicarea zilnica a unei creme cu protective UV. Foloseste Serul antioxidant pentru fata, cu extract de lemn dulce din calabria si petale de floarea soarelui ori de cate ori iesi din casa. Extractul din petale de floarea soarelui are un rol de absorbtie a razelor UV si de a le transforma intr-o energie luminoasa: rezultatul este o piele mai radianta si in acelasi timp mai protejata. Acestei functii exceptionale, se adauga o textura matasoasa si cu o absorbtie rapida, si un parfum delicat ce dezlantuie o minunata senzatie de confrort si placere. Pentru a avea o piele frumoasa, matasoasa si tanara chiar si sub razele soarelui. Alege-l daca doresti un produs fara parabeni si formaldehida.

  • Riduri de gravitatie

Aceste tipuri de riduri sunt mai direct cauzate de efectele gravitatiei, cauzate de o deflatie a tesuturilor deasupra ridurilor. In combinatie cu pierderea elasticitatii si a colagenului de la varsta, ridurile gravitationale apar ca pielea sarata.

Cel mai bun exemplu sunt adancirea pliurilor nazolabiale sau liniile de zambet. Deoarece cauza este in primul rand deflatia, corectia este de obicei orientata spre re-umflarea zonei utilizand materiale de umplutura disponibile in comert sau grefe de grasime.

Le poti ameliora prin tratamente intens nutritive, precum o masca pentru riduri profunde, care poate avea ca rezultat un efect de lifting facial.

O ingrijire corespunzatoare poate deveni o arma foarte eficienta in lupta cu ridurile. Folosind produse naturale, fara parabeni, pielea isi va recapata tonusul si frumusetea de alta data. Pe www.BottegaVerde.ro gasesti cele mai bune produse concepute exclusiv din ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *