3 tips&tricks pentru aplicarea uleiului de par

Uleiurile naturale pentru par au o multime de beneficii. Nu doar ca acopera parul, asa cum fac majoritatea produselor, acestea patrund in firul de par, il hranesc si il hidrateaza. Uleiul de argan de pilda contine acizi grasi esentiali, care substituie lipidele atunci cand parul tau se usuca. Rezultatul este un par suplu si super stralucitor. De asemenea, uleiul are rol de fixare, adica fixeaza cuticulele si mentine hidratarea parului pentru a evita electrizarea acestuia. Parul devine mai usor de descurcat, asa ca nu trebuie sa-ti mai faci griji de ruperea acestuia.

Cum se aplica uleiul pentru par

Folosirea uleiurilor pentru par este foarte simpla si usor de aplicat. Acestea sunt recomandate persoanelor care simti nevoia de mai multa hidratare, aplicarea uleiul fiind recomandata a se face pe parul ud. Toarna ulei pentru par in palme, de dimensiunea unei monede si intinde uniform pe sectiuni mari de par. Incearca sa eviti scalpul pentru ca produce suficient sebum in mod natural.

Sunt cunoscute mai multe modalitati de aplicat uleiul de par.  Cum si mai ales cat de des se aplica, depinde si de tipul de par pe care il ai. Pentru persoanele care vor sa previna caderea parului si sa-l mentina mai sanatos, este o buna idee folosirea uleiului de par cat mai des.

  • Folositi diferite tehnici pentru a face lucrurile in viata de zi cu zi. Parul de par ar trebui, de asemenea, sa fie facut folosind anumite tehnici inteligente pentru a-si optimiza eficienta. Daca doriti sa evitati caderea parului si sa creascati parul gros si stralucitor, puteti incerca urmatoarele secretii de ulei de par.
    • Incalziti uleiul la o temperatura calda inainte de al aplica pe par
    • Faceti partitii in timp ce va umeziti parul. Asezati ulei in fiecare partitie. Faceti cat mai multe partitii de par cat puteti. Acest lucru va ajuta uleiul sa ajunga la nivelul scalpului in mod corespunzator. Nu doar varsati ulei pe par
    • Evitati sa folositi prea mult ulei. Incepeti sa aplicati putin la fiecare parte a capului si apoi masati. Masajul este important decat cantitatea de ulei pe care o utilizati
    • Indepartati varful degetului in ulei. Masati usor cu degetul pe scalp, punandu-va mainile in interiorul parului
    • Masati-va cu degetele cel putin 10-15 minute dupa ce va lasati parul
    • Evitati spalarea parului imediat dupa uleiere. Daca nu va place sa purtati parul gras, il puteti ulega inainte de a merge la culcare. Puteti sa va spalati parul a doua zi. Pentru cele mai bune rezultate, lasati uleiul sa stea pentru o zi pe par. Cand faceti ulei mai mult timp, acesta se scufunda mai bine in scalp
    • Ungeti parul cel putin o data pe saptamana. Daca parul este foarte uscat, ar trebui sa-l uleiul cel putin de doua ori pe saptamana
    • Asezati ulei pe radacinile parului. ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si face parul matasos si puternic

Opteaza pentru ulei de argan restructurant pentru parul deteriorat si fragil, efect de stralucire – Argan del Marocco. Un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, parul este imbracat intr-un invelis protector care-l impiedica sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare – proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat.

Incearca ulei cu keratina si proteine de casmir – Keratina e Cachemire. Cu un singur gest confera stralucire si face parul matasos, ajuta la restabilirea varfurilor deteriorate. Imbogatit cu Keratina si casmir. Textura bogata care ingrijeste parul, devine usor de aranjat, moale si stralucitor.

Testeaza pe parul tau ulei de argan – regenerator si hranitor – Argan del Marocco. Uleiul de argan, „Aurul desertului” este secretul frumusetii, pretios si rar, care timp de secole a fost tinut ascuns de femeile berbere care traiesc la marginile desertului marocan. Are calitati extraordinare: bogat in vitamina E, A si F, antiradicali si antioxidanti, are o actiune protectoare pretioasa, hidratanta, emolienta, nutritiva si antirid: un adevarat panaceu de infrumusetare!

Uleiurile Bottega Verde pentru par au la baza ingrediente active naturale, cu proprietati extraordinar de benefice, atent selectionate si potrivite pentru nevoi specifice. Asadar, daca ai nevoie de un produs pentru restructurarea firelor de par vei alege unul pe baza de Argan, sau Keratina, uleiul de nuci braziliene – pentru par vopsit, uleiul de masline pentru hranirea in profunzime etc. Aceasta pagina ti se va descoperi ca o adevarata encliclopedie, pentru ca fiecare produs are o poveste, este special si foarte eficient. Alege produsul potrivit conform trebuintelor, asculta-ti natura si vei obtine un maxim de rezultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *