Ella’s Fairytale: Ulei de argan restructurant pentru par deteriorat si fragil-Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ella’s Fairytale.

Dragele mele, azi a venit timpul sa va prezint noua mea descoperire in materie de ingrijirea parului. Parul meu nu e cel mai ascultator din lume, de multe ori pare uscat si fara stralucire. De cele mai multe ori sta in toate directiile si se infoaie inevitabil, si incerc pe cat posibil sa nu folosesc placa de par sau ondulatorul pentru a nu il arde.

Noua mea descoperire este uleiul de argan restructurant de la Bottega Verde Romania.

DESCRIEREA OFICIALA:

Un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, parul este imbracat intr-un invelis protector care-l impiedica sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare – proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat.

PAREREA MEA:

In primul rand imi place foarte mult mirosul care se pastreaza mult timp in par. Sistemul cu pompita ca la parfumuri este perfect caci permite dozarea eficienta a produsului. L-am folosit si pe parul umed imediat dupa clatire, dar si zilnic pe parul uscat, si cel mai mult m-a bucurat faptul ca se piaptana mult mai usor dupa, iar parul capata un luciu frumos.

 

-lista de ingrediente-

Parul meu este gras, desi faptul ca ma vopsesc de ani de zile il face cam uscat uneori, de aceea acest ulei ofera hidratarea de care am nevoie fara sa incarce parul sau sa il ingrase inutil.

Este ideal pentru zilele in care imi fac bucle acasa fara sa folosesc ondulatorul doar cu ajutorul unei cordelute, sunt multe tutoriale pe aceasta tema pe internet, si vreau sa zic ca ma ajuta sa il aranjez mult mai usor, sa obtin bucle naturale, stralucitoare fara a folosi fixativul sau spuma, care uneori imbacsesc parul. Este un produs pe care l-am folosit zilnic, parul nu s-a ingrasat mai repede ca de obicei, nu mi-a produs mancarimi sau matreata, l-am spalat ca de obicei cam de 2 ori pe saptamana.

Produsul il gasiti pe Bottega Verde si nu uitati ca la cumparaturi de peste 99 lei, transportul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *