7 tips&tricks pentru machiajul ochilor albastri!

Ochii albastri sunt un adevarat as in maneca atunci cand vorbim despre o privire seducatoare. Aceasta culoare de ochi aduce aminte de nuantele minunate ale cerului, valurile marii, finetea albastrelelor, claritatea cerului senin. O femeie frumoasa cu ochi albastri intruchipeaza tineretea, delicatetea, inocenta si puritatea. Insa, chiar si acesti ochi deosebiti necesita un machiaj bine realizat, care sa puna in evidenta trasaturile naturale.

Reguli de baza in alegerea fardurilor pentru ochi albastri

Pentru machiajul ochilor albastri, incearca un maro cu tenta de portocaliu. Indicata este si folosirea griului, violetulului, albastrului si a argintiului. Nuantele calde vor contrasta ochii albastri, ceea ce ii face cu adevărat sa iasa in evidenta.

De asemenea, recomandate sunt si nuantele de argintiu si cele de auriu, in combinatii fabuloase.

Norocoaselor cu ochii albastri li se potrivesc foarte multe nuante de farduri. Cu toate acestea, ele sunt nevoite sa acorde atentie alegerii culorilor, iar din toata diversitatea de culori putem distinge ca fiind cele mai potrivite urmatoarele:

  • Ochii albastri se potrivesc perfect cu nuantele de argintiu, roz pal, auriu si violet, perla, maro-gri si mov.
  • Profunzimea privirii poate fi obtinuta cu ajutorul unor nuante de roz aprins. O astfel de opțiune este perfecta pentru o intalnire romantica.
  • Pentru a conferi privirii o nota de mister, foloseste farduri in nuante de albastru aprins, care vor face ochii albastri sa arate foarte expresivi si profunzi.
  • Foarte armonios se privesc fardurile in nuante de albastru marin si turcoaz.
  • Pentru o seara petrecuta in club cu gasca, poti opta pentru fardurile negre, care pot fi combinate cu oricare alta nuanta preferata. Smokey eyes este intotdeauna o idee geniala.
  • Eyeliner-ul este arma perfecta in arsenalul frumusetii feminine. Cu ajutorul lui se poate accentua perfect forma ochilor, privirea devine mai expresiva, iar intreaga imagine capata o nota de sexualitate. Retine ca cu cat mai inschis la culoare este eyeline—ul, cu atat mai intensa va fi culoarea ochilor. Incearca tus lichid , negru inchis. Aplicarea tusului de ochi nu a fost niciodata asa de usoara. Cu acest creion grafic doar dintr-o singura atingere vei avea o linie exacta perfect definita, fara vreun risc de murdarire sau eroare.
  • Rimelul este foarte important ca acesta sa fie aplicat foarte atent, pe toate genele, fara a crea efectul privirii de papusa. De aceea, fiecare strat de rimel trebuie sa se usuce complet. Opteaza pentru rimel pentru gene curbate si volum, negru. Genele tale vor intra acum intr-o a treia dimensiune: ultra-lungi, cu volum total si curbura perfecta pentru a-ti conferi cei mai seducatori ochi pe care ti-i vei putea dori vreodata.

Daca vrei sa iti accentuezi corect ochii si a alege cele mai potrivite farduri, este necesar sa cunosti nuanta de albastru pe care o au ochii tai. Stilistii deosebesc patru tipuri de ochi albastri: albastru sau albastru inchis, semi albastru, albastru deschis sau gri-albastrui.

Este indicat ca pentru un machiaj al ochilor albastri sa folosesti farduri de foarte buna calitate. Produsele de make-up profesionale Bottega Verde sunt caracterizate de un rafinament plin de naturalete, fiind alegerea femeilor care, in definirea propriului stil, stiu sa combine intelept cele mai bune traditii cu inovatia. Specialistii Bottega Verde considera ca frumusetea este naturala atunci cand se inspira si reproduce culorile si aromele din natura. Natura este plina de culori si parfumuri superbe, pe care Bottega Verde le transforma in palete de farduri, rujuri inovatoare si parfumuri cu arome de neuitat, inspirate de natura mediteraneana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *