Ce beneficii are extractul de ginseng? 3 produse pe care TREBUIE sa le incerci!

Este uimitor cum ierburile si alimentele naturale pot avea beneficii multiple si minunate de sanatate corpului nostru!

Care sunt beneficiile ginsengului?

Inca din timpurile stravechi, predecesorii nostri foloseau radacina de ginseng ca aliment care energizeaza corpul si inlatura oboseala. Vrei si tu sa stii care sunt beneficiile ginsengului pe care stiinta le-a descoperit ulterior?

  • Previne si trateaza efectele de imbatranire pe care le sufera organismul
  • Energizeaza organismul, il intareste, fortifica rezistenta sistemului imunitar. Saponina, substanta continuta in radacina de ginseng, este puternic bogata in antioxidanti care ajuta la prevenirea procesului de imbatranire, dar si la intarirea sistemului imunitar.
  • Avand un continut ridicat de steroizi, chinezii au supranumit ginsengul „esenta barbatilor” (gin=barbat, seng=esenta). Steroizii pe care ginsengul ii contine sunt asemanatori cu cei secretati de corpul uman, fiind o planta folosita si pentru marirea performantelor sportive si eliminarea oboselii muschilor.
  • Ginsengul ajuta la echilibrarea procesele metabolice datorita continutul de saponine, care au si rolul de a regla tensiunea arteriala, colesterolul si tensiunea inimii.
  • Ginsengul are si efect afrodisiac, ajutand la prevenirea disfunctiilor sexuale atat in cazul barbatilor, cat si in situatia femeilor, sporind totodata fertilitatea femeilor si potenta barbatilor.
  • Trateaza problemele de digestie, ajutand la stimularea acesteia
  • Ajuta la cresterea si stimularea memoriei, atentiei si puterii de concentrare. Consumul acestei plante are si efecte de clamare, ajutand la eliminarea stresului psihic.

Stimuleaza cresterea parului

Inca din timpurile stravechi, poporul Chinez a cunoscut beneficiile consumului de ginseng, folosindu-l in scopuri medicinale. Principala proprietate a ginsengului este de a revitaliza corpul, ajutandu-l sa se adapteze la stres!

Printre efectele pe care le produc un nivel ridicat de stres se numara si pierderea parului. Pentru a preintampina acest lucru, Bottega Verde iti vine in ajutor cu o gama variata de produse, care contine ca ingrediente si extract de ginseng.

Incearca un sampon cu extract de ginseng si proteine vegetale – Ginseng. Acest produs reda parului vitalitatea sa naturala gratie proprietatii hidratante a extractului de ginseng si a celei restructurante a proteinelor vegetale. Este ideal pentru parul lipsit de rezistenta, subtire, fara viata, uscat de spalatul prea des, stres, coloranti sau de la solutia de permanent. Produsul este potrivit pentru persoanele care isi doresc un par plin de vitalitate, bogat si catifelat. Este ideal pentru a reda stralucirea parului vopsit.

Bogat in antioxidanti

Atat radacinile cat si frunzele de gingseng contin antioxidanti, uleiuri esentiale, minerale si vitamine cu rol antioxidant. Gingsengul contine peste 18 saponine triterpenoide, 20-S-protopanaxdiol, polizaharide ginseng, pectina, vitaminele B1, B2, B12, acid nicotinic, acid pantotenic, biotina, colina, grasimi, minerale si poliacetilene. Toate aceste vitamine ajuta la reglarea secretiei de sebum si poate estompa ridurile si liniile fine ale tenurilor mature.

Ginseng este larg utilizat in industria cosmetica pentru proprietatile sale de reintinerire. Continutul sau bogat in fitonutrienti, care au capacitatea de a activa metabolismul pielii si de a stimula regenerarea si calitatea fluxului sangvin, face din gingseng un leac antiimbatranire miraculos.

Incearca crema anti-imbatranire de noapte, cu pro – retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract de ginseng si vitaminele e, f – Retinolo BV Plus. Produsul este o crema bogata de noapte, care profita de perioada de repaus, moment in care pielea devine mai receptiva la tratamente, pentru a integra toate ingredientele care ajuta la combaterea si prevenirea semnelor timpului si ridurilor. Asociaza actiunea Pro-retinolului si vitaminelor E si F cu cele ale extractului de ginseng si uleiului de argan.

Pentru demachiere, este recomandat sa folosesti lapte demachiant tonic cu pro – retinol, colagen vegetal, ginseng si vitamine – Retinolo BV Plus. Produsul curata delicat si tonifica pielea si, multumita formulei sale bogate, transforma actul de curatare intr-un adevarat tratament de infrumusetare anti-imbatranire. Prezinta o formula cu ingrediente functionale, benefice pielii, printre care pot fi amintite: Pro-retinol, colagen vegetal, ginseng si vitamine.

Ginsengul este cu adevarat o planta uimitoare si se ridica la inaltimea denumirii lui de atotvindecator! Incearca produsele create pe baza de extract de ginseng, din varietatea de game BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *