6 trucuri pentru aplicarea PERFECTA a ojei

Atunci cand te decizi sa iti faci manichiura, oja pe care o cumperi este foarte importanta, insa daca nu stii cum sa o aplici corect pe unghii, aceasta nu va rezista mai mult de cateva zile! Iata cativa pasi care te vor ajuta sa iti pastrezi culoarea intacta pentru mai mult timp, printr-o manichiura acasa pas cu pas!

Alege forma potrivita unghiilor tale

Creeaza o forma potrivita pentru unghiile tale.  Nu te incapatana sa iti deformezi unghia prin pilire, fiindca astfel incurajezi ciobirea ojei la scurt timp dupa aplicare. Da-le mai degraba o forma care sa mimeze arcul de la baza unghiei. Pe cele de la picioare este indicat sa le dai o forma mai patrata, cu colturi rotunjite.

Curata unghiile

Curata unghiile inainte de aplicare cu o solutie din doua parti de alcool si o parte de apa in loc de acetona, fiindca exista tipuri care lasa in urma o pelicula care previne aderarea lacului la suprafata unghiei. Asadar, daca tocmai ti-ai curatat unghiile, lasa-le putin, spala-te pe maini si curata-le cu solutia respectiva inainte de a aplica din nou oja. Sau foloseste dizolvant fara acetona, cu extract de miere care are o formula delicata, fara acetona, ce se usuca rapid si nu deterioreaza unghiile. Formula speciala cu extract de miere, ce hidrateaza si calmeaza, este ideala chiar si pentru eliminarea urmelor de culoare de pe unghiile artificiale.

Aplicarea lacului pentru unghii

Aplica oja in doua directii. Incepe vertical, dupa care treci cu pensula pe orizontala, paralel cu linia varfului unghiei, acolo unde exista riscul crescut de a se ciobi.  Urmand linia naturala a unghiei, oja va rezista mai mult.

Aplica oja in 2 straturi

Atentie la straturi! Desi se recomanda doua straturi de oja pentru o manichiura perfecta, primul este cel mai important. Daca nu l-ai aplicat corect, ti-ai dat foc la valiza.  Primul strat trebuie sa fie mai gros, iar cel de-al doilea mai subtire.

Foloseste ulei pentru cuticule

Uleiul pentru cuticule te ajuta! Folosindu-l, vei pastra luciul unghiilor pentru o perioada indelungata si previi ciobirea.  Alege sa il aplici la zece minute dupa ce ai aplicat stratul final de oja sau lac. Foloseste-l si in zilele in care iti lasi unghiile sa respire, fiindca le ofera flexibilitate, ceea ce ajuta la prevenirea deteriorarii premature a manichiurii. Opteaza pentru un tratament pentru cuticule cu ulei de migdale dulci si vitamina E. Acest produs este un tratament pentru cuticule sub forma unui stilou extrem de practic, pe baza de ulei de migdale dulci si vitamina E. Cu o singura aplicare, hraneste si catifeleaza cuticulele, astfel incat acestea sa devina mult mai usor de tratat. Este un produs pentru maini cu un aspect mereu ingrijit si o manichiura foarte usor de realizat.

Aplica un al 3-lea strat de oja

Stratul suplimentar conteaza. Chiar daca de regula tine in jur de cinci zile fara retusuri,  ai putea sa aplici un al treilea strat dupa doua sau trei zile pentru a prelungi rezistenta manichiurii.  Poti opta pentru un lac de unghii cu efect de intarire.  Un alt tip de oja s-ar putea sa nu adere cum trebuie la stratul deja intarit. Foloseste un lac intaritor cu extract de stejar marin si floarea soarelui, care are scopul de a ajuta unghiile fragile sa creasca mai repede si mai sanatoase. Poate fi folosit si singur sau ca baza pentru lacul de unghii colorat.

Lacurile pentru unghii Bottega Verde sunt ingredientele manichiurii perfecte, avand rezultate exceptionale in timp record. Produsele de manichiura Bottega Verde vor demonstra inca o data calitatea si profesionalismul cosmeticelor adunate prin munca dedicata sub marca magazinului verde. Vei gasi pe aceasta pagina produse de ingrijire, exfoliere, protectie, regenerare, intinerire, o linie in intregime dedicata ingrijirii mainilor tale si pentru o manichiura perfecta. Opteaza pentru produsele pentru unghii de care ai nevoie, accesand www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *