Pensule de machiaj utile pentru aplicarea fondului de ten

Foarte multe marci vand o gama larga de pensule pentru machiaj pentru a veni in ajutorul aplicarii produselor de machiaj. Pensulele de machiaj de inalta calitate, realizate din fibre de inalta calitate sau par, pot fi scumpe dar te vor ajuta inzecit in ritualul zilnic de frumusete.

Exista atat de multe tipuri de pensule pentru machiaj si atat de multe utilizari incat poate fi destul de descurajant si greu de stiut de unde sa incepi si cum sa le folosesti pe fiecare. Dar, odata ce afli ca nu sunt asa de greu de folosit, vei incepe sa vezi cu adevarat adevarata lor trebuinta si cat de mult timp salveaza, pe langa aspectul finisat pe care il ofera. Uite care sunt cateva tipuri de pensule pentru fondul de ten si cum ar trebui folosite.

Pensula pentru fond de ten 

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta pensula este proiectata pentru aplicarea fondului de ten lichid. Toate modelele de pensule pentru fond de ten au peri bine ambalati, cu lungimi variate, pentru a obtine un finisaj neted. Poti aplica fondul de ten pe fata si apoi poti folosi pensula pentru a raspandi sau poti aplica fondul de ten direct pe perie si apoi aplica pe fata, incepand de la nas spre exteriorul fetei.

A doua metoda este cea care utilizeaza mai putin produs si permite o aplicare mai precisa. Daca nu esti sigura daca aceasta este o achizitie care merita,ia in considerare urmatoarele aspecte:

  • E mai igienic.

 

  • Ajuta la aplicarea fondului de ten mai uniform si precis.

 

  • Nu se pierde produs, ca in cazul folosirii degetelor.

 

  • Nu trebuie sa te speli pe maini dupa aceea.

Pensula ovala pentru fond de ten

Este una dintre favoritele publicului pentru ca acopera o suprafata mai mare si aplicarea fondului de ten va fi si mai rapida ca in cazul unui tip de pensula pentru fond de ten de marime mai mica. Un astfel de model este pensula rotunda pentru aplicarea fondului de ten, de la BottegaVerde.ro.

Pensula kabuki pentru fata, de la BottegaVerde.ro,  este de asemenea o pensula care merge pe acelasi principiu dar si mai deasa, are perii moi, taieturi compacte si rotunjite si permite o aplicare foarte comfortabila, poate cea mai comfortabila aplicare data de o pensula. Este ideala pentru aplicarea pudrei sau a bronzer-ului, dar si in cazul conturarii fetei, atunci cand se foloseste un fond de ten mai solid.

Pensula usor inclinata pentru fond de ten

Perii flexibili si marginile usor conice fac aceasta pensula pentru fond de ten perfecta pentru aplicarea si amestecarea mai multor fonduri de ten lichide sau a cremelor, redand un finisaj perfect. Incepe cu zonele de pe fata care necesita cea mai mare acoperire si foloseste miscari de tapotare usoare, in jos, pentru o aplicare mai fina si mai naturala.

Cu acest tip de pensula vei reusi sa obtii si un contur excelent. Incearca un fond de ten stick, multifunctional, cu vitaskin si protectie mare SPF30, de la BottegaVerde.ro,  intr-o nuanta mai inchisa ca cea a fondului de ten. Foloseste pensula pentru a blendui si a trasa o linie fina dar marcanta, care va accentua linia pometilor, mandibulei sau regiunea tamplelor.

Pensula pentru inlaturarea excesului

Aceasta pensula ofera cea mai usoara aplicare a pigmentului pentru o finisare pura. Foloseste-o pentru a curata excesul de praf de finisare sau pudra. In sensul opus, prin miscari de presare usoara, poti aduce un anumit produs pe fata. De asemenea, poate fi folosita pentru a obtine un efect usor, aerodinamic, atunci cand este folosita ca pensula pentru fondul de ten.

Nu uita sa speli pensulele pentru fond de ten sau pentru fard sau alte articole de machiaj!

Nu le arunca imediat dupa folosire intr-un sertar sau intr-un set de machiaj. Nu numai ca partea de sus poate fi zdrobita si distorsionata, dar si o cantitate serioasa de germeni  care traiesc peste tot in casa ta se pot intalni cu ele. Toate modelele de pensule pentru fond de ten si nu numai, ar trebui spalate o data pe saptamana, sau in cel mai rau caz, o data pe luna.

Lipsa unei igiene corespunzatoare va duce la aplicarea multor microbi direct pe fata, lucru care va putea avea apoi rezultate in probleme ale tenului. Alege solutii de curatare eficiente si nu amana foarte mult curatarea pensulelor.

BottegaVerde.ro este locul unde vei gasi peste 300 de ingrediente naturale alese din intreaga lume, acordand o deosebita atentie celor provenite din zona mediteraneana, printre care struguri, karite, ulei de argan sau miere.

Bottega Verde a luat fiinta in 1972, cand si-a deschis un magazion de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei. De atunci, continua sa aduca ingrediente naturale in produse pentru ingrijirea pielii dar si a casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *