Ingrijirea corporala: 5 produse cu ulei de masline pe care ORICE femeie trebuie sa le incerce!

Toata lumea a auzit de beneficiile uleiului de masline si de numeroasele modalitati de utilizare. De la ingrijirea pileii, la ingrijirea parului si a unghiilor. Astfel, hidrateaza pielea si ii mentine elasticitatea, vindeca și amelioreaza acneea, curata eficient tenul sensibil, reduce celulita, previne deteriorarea parului, lasandu-l sanatos si stralucitor, iar acestea sunt doar cateva dintre proprietatile acestui ulei miraculos. De aceea, noi iti recomandam sa-l integrezi in rutina ta de ingrijire cat mai mult cu putinta. Astazi, ti-am pregatit 5 produse cu ulei de masline pe care orice femeie trebuie sa le incerce:

Gel de dus cu ulei de masline

Ce poate fi mai relaxant decat o baie cu un gel de dus frumos parfumat care iti si hraneste pielea in acelasi timp? Gelul de dus cu ulei de masline este solutia. Prin proprietatile sale nutritive, uleiul de masline te ajuta sa obtii o piele matasoasa si sanatoasa chiar in timpul dusului. Alege un gel de dus calitativ care iti va rasfata pe deplin simturile.

Sapun cu ulei de masline

Uita de banalele sapunuri pe care le foloseai pana in acest moment. Opteaza pentru un sapun care sa iti lase pielea catifelata, nu doar curata. Un sapun cu ulei de masline este eficient in acest sens. Noi iti propunem Sapunul solid pentru piele uscata cu ulei de masline de la Palazzo Massaini – Olivo. Are o formula blanda, imbogatita cu ulei de masline pretios Palazzo Massaini.  Nutritiv, emolient, protector pentru o curatare delicata.

Unt de corp cu ulei de masline

Acum ca sezonul rece si-a facut aparitia, ne este din ce in ce mai greu sa ne mentinem corpul hidratat, iar cele mai multe dintre noi ne confruntam cu o piele mult prea uscata. Dar nu iti face griji! Avem tratamentul potrivit! Untul de corp cu ulei de masline iti va fi un adevarat aliat in lupta cu deshidratarea. Incearca Untul de corp marca BottegaVerde. Este un produs cu actiune hranitoare si emolienta, cu textura foarte bogata, perfecta pentru masaj. Lasa pielea catifelata si parfumata deosebit. Datorita uleiului de masline extravirgin si derivatilor sai hraneste si ingijeste pielea la orice varsta, conferindu-i frumusete, rasfat, hranind-o si tonifiand-o. O adevarata placere sa folosesti aceasta crema dupa dus deoarece ingrijeste si rasfata pielea.

Crema de maini cu ulei de masline

Din cauza multor factori externi, mainile noastre pot fi adesea uscate si lipsite de vitalitate.  De aceea, trebuie sa le hidratam intr-un fel sau altul. Noi iti propunem sa folosesti zilnic o crema de maini cu ulei de masline, precum  Crema de maini cu ulei de masline extravirgin de la Olivo.  Crema cu textura bogata si placuta, cu parfum proaspat si delicat, lasa pielea moale si catifelata imediat dupa aplicare. Contine ulei de masline extravirgin si unt de masline cu proprietatile sale recunoscute nutritive si emoliente, care pot proteja pielea si oferi un confort de durata. Lasa mainile moi si catifelate imediat dupa aplicare si protejeaza datorita uleiului de masline extravirgin si al untului de masline, recunoscute pentru proprietatile nutritive si emoliente.

Masca pentru par uscat cu ulei de masline

Credeai ca am uitat de par? Nicidecum! O masca pentru par uscat cu ulei de masline este tot ce ai nevoie intr-o zi friguroasa de toamna! Inca de la prima aplicare, parul isi recapata frumusetea naturala, stralucirea, moliciunea si poate fi mai usor pieptanat. Asa ca nu mai sta pe ganduri si gaseste pe www.bottegaverde.ro o masca potrivita tie.

BottegaVerde.ro creeaza pentru tine produse naturale, fara parabeni care sa iti rasfete simturile din cap pana in picioare. Intra acum pe www.bottegaverde.ro si descopera cele mai bune promotii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *