Iti doresti un ten perfect? Iata ce pasi trebuie sa urmezi zilnic!

A trebuit sa te ocupi de o problema de piele sau alta la un moment dat in viata ta, fie ca este vorba de acnee, uscaciune, sensibilitate, uleiuri, decolorare sau riduri. Desi este imposibil sa eviti sau sa elimini in intregime majoritatea acestor probleme, poti lua masuri pentru a le minimiza si a le gestiona. Obtine un ten perfect dezvoltand o rutina corecta pentru ingrijirea pielii.

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea un ten perfect:

  1. Tine-te de un ritual de demachiere corect

Demachierea este pasul cel mai important in obtinerea unui ten perfect. Indiferent de cat de obositoare a fost ziua ta, demachierea nu trebuie sa lipseasca din rutina zilnica. Curatarea tenului seara, inainte de culcare, este un „must do”! Lotiunea tonica inchide porii dupa demachiere, deci o poti utiliza cel putin dimineata, inainte de aplicarea cremei hidratante de zi.

  1. Exfoliaza pielea regulat

Scapa de celulele moarte de la suprafata pielii utilizand un scrub de fata cel putin o data pe saptamana. Astfel, pielea ta va fi mai catifelata, mai uniforma si va avea un aspect proaspat si tineresc. Pentru exfolierea tenului incearca un scrub de fata cu samburi de caise, care iti va imbunatati circulatia la nivelul fetei.

  1. Hidratare corespunzatoare

Indiferent de tipul de piele, hidratarea este unul dintre cei mai importanti pasi in orice rutina de ingrijire a pielii. Crema hidratanta are rolul de mentine apa in stratul exterior al pielii. Utilizeaza creme speciale pentru tipul tau de ten, atat pentru zi cat si pentru noapte. Eventual, cauta o crema hidratanta cu factor de protectie UV, pentru a te proteja de razele nocive ale soarelui.Desigur, si hidratarea din interior ajuta la a avea un ten perfect. Asigura-te ca consumi multe lichide, multa apa sau suc de lamaie!

  1. Masti cu ingrediente naturale pentru pete si acnee

Daca vrei sa scapi de acnee si pete, poti sa folosesti masti de fata pe baza de ingrediente naturale. Ingredientele naturale ajuta tenul din interior si au grija de pielea sensibila. Mastile pentru ten acneic trebuie sa usuce oarecum pielea, pentru a ajuta cosurile sa se usuce si sa treaca fara a lasa urme pe fata. Nu utiliza masti de fata cu produse ce iti pot irita pielea sensibila.

  1. Utilizeaza o spuma de curat fata

Nu utiliza sapunul pentru spalarea fetei! Acesta usuca tenul si este agresiv cu pielea ta. Incearca un sapun dedicat sau o spuma de curatat fata.

Un ten perfect are nevoie de produse naturale. Nu ezita si incearca produsele BottegaVerde.ro. Iti pun la dispozitie o gama diversificata a celor mai ravnite produse realizate pe retete italienesti cu ingrediente naturale, din zona mediteraneana. Alege sa fii  naturala din cap pana-n picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *