3 tips&tricks pentru machiajul ochilor cu pleoapele cazute!

Fiecare dintre noi avem o fizionomie aparte, iar asta reprezinta un lucru foarte imbucurator, insa se intampla ca multe dintre noi sa mostenim anumite trasaturi care nu ne sunt deloc pe plac. Daca te numeri printre femeile care au forma ochilor descendenta si implicit pleoapele cazute, afla ca si marile vedete de la Hollywood pot avea aceasta problema. Blake Lively, Katie Holmes si chiar si Marlyn Monroe sunt doar cateva nume importante care se confrunta cu o forma lasata a pleoapelor chiar daca nu este foarte evident. Secretul lor? Un machiaj pleoapa lasata adecvat. De aceea, astazi iti vom arata cum sa te machiezi pentru a masca aceasta problema inestetica.

Pentru machiaj usor de zi pentru pleoape cazute

Daca iti doresti un make-up usor, de zi, care sa le ofere ochilor efectul estetic de care ai nevoie, trebuie sa stii ca un ten luminos este primul pas catre rezultatul mult visat. De aceea, ascunde-ti cearcanele si semnele de oboseala cu un anticearcan bun si vei vedea deja o schimbare. Noi iti recomandam Corectorul Lichid cu extract de rodie si vitamina E, care, cu putine aplicari, minimizeaza cearcanele, petele, imperfectiunile si liniile fine, avand un rezultat foarte natural. Totodata, forma sprancenelor este extrem de importanta pentru estetica fetei, asa ca penseaza-le in functie de forma fetei tale.

De asemenea, in ceea ce priveste alegerea fardului de pleoape, cel mai indicat este sa optezi pentru culori pastelate, deschise pentru un efect de iluminare. Aplica-l atat pe pleoapa superioara, cat si pe linia pleoapei inferioare. In ultima instanta, foloseste o mascara si contureaza-ti genele intens intr-o nuanta de negru. Incearca Rimelul pentru volum cu ulei de argan, fiind durabil si confortabil.

Pentru machiaj de seara pleoape lasate

Pentru machiajul de seara, solutia ideala pentru tine reprezinta aplicarea tusului. Prin trasarea unor codite bine definite, vei obtine un major efect de lifting. Ideea principala a acestui tip de machiaj este sa iti alugesti si sa iti ridici vizual forma ochiului, punand,  insa, accentul pe buze. Pentru a scapa de grija scurgerii tusului, alege unul calitativ, precum Tusul de ochi cu pantenol waterproof care se usuca rapid, iar machiajul ramane intact pe tot parcursul zilei.

Apoi, opteaza pentru un ruj intens, care sa iti puna in valoare buzele. Noi iti propunem rujul cremos cu unt de shea in nuanta roz velvet. Este un ruj cu performante extraordinare: foarte cremos la aplicare, combinand culoarea perfecta a rujului cu luminozitatea exceptionala a unui luciu. Formula emolienta, cu unt de shea, confera catifelare si confort.

BONUS

Un alt secret pe care si tu ar trebui sa il folosesti daca ai pleoapele cazute este aplicarea unui creion dermatograf alb pe linia inferioasa a ochiului. In acest mod, privirea ta va fi mult mai luminoasa si seducatoare. Alege un produs rezistent la apa pentru a nu avea parte de neplaceri pe parcursul zilei.

Stim foarte bine cat de important este faptul de a avea un machiaj impecabil si de durata. Cheia unui astfel de machiaj este alegerea unor produse profesionale. Toate produsele de make-up marca BottegaVerde nu au rolul doar sa infrumuseteze, ci si ingrijesc pielea. Acestea sunt caracterizate de un rafinament plin de naturalete, fiind alegerea femeilor care, in definirea propriului stil, stiu sa combine intelept cele mai bune traditii cu inovatia. Specialistii Bottega Verde considera ca frumusetea este naturala atunci cand se inspira si reproduce culorile si aromele din natura. Intra pe www.BottegaVerde.ro si inpira-te din bogatiile naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *