5 trucuri SIMPLE pentru a scapa de unghiile galbene!

Daca fumezi sau folosesti cu regularitate oja pentru unghii si nu le lasi mai deloc sa respire, atunci cu siguranta inseamna ca te-ai lovit de problema unghiilor galbene. Astazi iti propunem cateva tratamente care te pot ajuta sa remediezi aceasta problema! Pe langa cei doi factori mentionati mai devreme, infectiile, factorii ereditari sau ciupercile pot fi alte cauze responsabile pentru ingalbenirea unghiilor. Daca unghiile tale sunt afectate din cauza unei probleme de sanatate, cel mai indicat ar fi sa mergi sa consulti un specialist, insa pentru restul, Bottega Verde iti propune cateva sfaturi numai bune de urmat:

Ulei de lamaie

Un tratament ideal pentru persoanele care vor sa-si albeasca unghiile, dar sa le ofere si un tratament de hidratare in acelasi timp, este utilizarea de ulei esential de lamaie. Cum poti face acest tratament? Este simplu! Tot ce ai nevoie este un bol in care trebuie sa torni putin ulei esential de lamaie si sa-ti lasi unghiile la inmuiat timp de cateva minute. Repeta acest tratament ori de cate ori simti ca unghiile tale au nevoie de albire, hidratare si putina stralucire.

Baza pentru unghii

Printre principalele cauze de ingalbenire a unghiilor se numara si folosirea in mod frecvent a lacurilor de unghii. Intotdeauna este recomandat sa aplici o baza protectoare inainte de folosirea propriu-zisa a lacului de unghii. Data viitoare cand vrei sa aplici oja preferata, nu omite acest lucru, intrucat baza pentru unghii are un rol extrem de important, de a impiedica patrunderea in unghie a substantelor chimice continute de lacul de unghii.

Opteaza pentru o baza tratament pentru unghii cu extract de perle si calciu din gama Manicure, pentru a reda un aspect luminos si sanatos unghiilor tale. Cu doar o singura aplicare netezeste suprafata unghiilor, corectand micile imperfectiuni. Contine calciu, antioxidant.

Apa oxigenata sau bicarbonat de sodiu

Daca nu ai in casa bicarbonat de sodiu, poti folosi si putina apa oxigenata, dar spre deosebire de bicarbonatul de sodiu, apa oxigenata va trebui folosita in mod frecvent, pana ajungi la rezultatele mult dorite. Tine unghiile timp de 10 minute intr-un bol cu apa oxigenata si curata apoi cu ajutorul unei perii toata suprafata unghiei.

Pasta de dinti cu efect de albire

Pasta de dinti este eficienta atunci cand iti doresti sa scapi imediat de petele de pe unghii. Spre exemplu, atunci ai sters cu acetona o oja de culoare inchisa, iar unghiile tale au ramas patate, curata unghiile cu ajutorul unei perii peste care ai pus putina pasta de dinti. Aceasta metoda nu se aplica, insa, pentru unghii ingalbenite!

Lustruirea de suprafata a unghiilor

Poti folosi o pila fina pentru a curata stratul superior al unghiilor, cand le ai patate. Procedura indeparteaza unele pete galbene, dar iti face unghiile mai subtiri. Se pot exfolia sau crapa mult mai usor. Incearca o pila de unghii cu 4 fete de la Glossip. Daruieste-ti o manichiura de expert cu aceasta pila de unghii profesionala. Are 4 suprafete diferite pentru a fi folosite in ordinea urmatoare: pila neagra netezeste si scurteaza unghiile; pila gri inchis defineste si da forma unghiilor; pila alba netezeste suprafata si indeparteaza imperfectiunile; pila gri deschis lustruieste suprafata. 4 suprafete diferite pentru netezirea, scurtarea, definirea si slefuirea unghiilor.

Produsele de manichiura Bottega Verde vor demonstra inca o data calitatea si profesionalismul cosmeticelor adunate prin munca dedicata sub marca magazinului verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *