CC cream sau BB cream: 3 diferente si sfaturi pentru alegerea potrivita!

Specialistii din domeniul frumusetii nu dorm niciodata si descopera noutati pe banda rulanta. Daca te intrebi care sunt diferente dintre cele doua tipuri de cosmetice si pe care ar trebui sa o folosesti, iti reamintim ca BB Cream este prescurtarea de la Blemish Balm Cream, in timp ce CC Cream inseamna Color Control.

Aceste produse menite sa infrumuseteze nu numai tenul, ci mai ales viata femeilor care decid sa le foloseasca, nu difera doar prin literele din numele fiecaruia, ci si prin beneficiile pe care le ofera.

Ce este BB Cream?

Primul dintre produsele care imbina o crema hidratanta cu un fond de ten lejer, inca din anii 1950, a fost BB Cream, al carui nume este o prescurtare de la „blemish balm” sau „beauty balm”, care se traduce prin „balsam de infrumusetare”.

Dermatologul german Christine Scharammek este persoana din spatele inovatiei BB Cream, produs creat, la origine, pentru acoperirea cicatricilor pacientilor care au suferit arsuri sau interventii chirurgicale. Intre timp, aceasta crema colorata a fost reinventata de marile companii cosmetice, i-au fost imbunatatite efectele si a primit in compozitie ingrediente care sa-i sporeasca beneficiile, indiferent de tipul de ten pe care il ai.

Cele mai bune bb cream le gasesti la Bottega Verde. Incearca bb cream – tratament hidratant cu acid hialuronic si rodie, intens. Este un produs uimitor, combinand eficienta unei creme hidratante cu performanta unui produs de makeup: se intinde ca o crema, cu un singur gest, tonifica, uniformizeaza, ilumineaza, hidrateaza si protejeaza, pentru un rezultat perfect, imediat si un confort ce dureaza toata ziua. Formula de ultima generatie contine un mix de ingrediente active cu rezultate exceptionale: acid hialuronic, pentru o hidratare instantanee si de lunga durata, extract de Bidens Pilosa, cu o actiune iluminatoare si de netezire, antioxidanti de rodie, pentru a proteja tineretea tenului, si filtre de protectie care apara tenul de efectele negative ale fotoimbatranirii. Acest produs hidrateaza pielea, acopera imperfectiunile, ofera protectie solara, mascheaza cearcanele, amelioreaza ridurile fine, lasa un aspect uniform tenului si ii confera stralucire. Are rezultate foarte bune si pentru persoanele cu piele grasa, dar si pentru tenul mixt sau uscat. In plus, se aplica rapid pe piele!

Ce este CC Cream?

Denumirea de CC Cream provine de la prescurtarea termenului de „color control / color correcting” , ceea ce inseamna in traducere „corectarea culorii”. Fata de BB Cream, care este un produs ce ascunde discret roseata pielii si are rolul de a uniformiza tenul, CC Cream seamana mai mult cu un fond de ten decât cu o crema hidratanta.

Incearca cel mai bun cc cream – tratament cu extract de violete si orez. Acesta este un produs tratament complet, care combina proprietatile cremei hidratante cu performantele unui produs de corectare a imperfectiunilor. Textura lejera si luminoasa, ofera o acoperire excelenta, imbunatateste aspectul tenului si il lasa aproape fara cusur. Este un produs multifunctional si hidrateaza pielea, ascunde imperfectiunile, ofera protectie solara, minimizeaza porii, matifiaza, dar corecteaza culoarea tenului printr-un procent de pigmenti de fond de ten mult mai mare decât cel al unui BB Cream.

Acum ca te-ai lamurit ce inseamna CC sau BB, pentru cele mai bune rezultate, alege produsul cel mai potrivit nevoilor pielii tale. Beneficiile sunt uimitoare, iar efectele sunt pe masura. Viziteaza www.bottegaverde.ro pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *