Machiajul ochilor caprui: tot ce trebuie sa stii!

Daca ai ochii caprui, esti o norocoasa, pentru ca aproape toate culorile ar arata bine pe tine. Cu toate acestea, exista cateva trucuri de make-up la care poti apela pentru ca ochii tai sa fie si mai luminosi si scosi in evidenta. Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro iti va dezvalui aceste secrete. In acest articol vei afla tot ce trebuie sa stii despre cum se face un machiaj pentru ochi caprui.

Culori de fard de pleoape pentru machiajul ochilor caprui

Ochii caprui se potrivesc cu orice nuanta. Daca iti doresti sa le accentuezi expresivitatea, foloseste nuante calde si delicate.  Daca esti adepta nuantelor reci, este bine de stiut ca aceste contraste vor atrage privirile tuturor celor din jur.  Machiajul ochilor caprui trebuie ales astfel incat sa se potriveasca fizionomiei, nuantei ochilor, ocaziei, vestimentatiei si personalitatii.

  1. Pentru conturarea ochilor caprui inchis foloseste nuante deschise si tonuri cat mai calde, precum ciocolatiu, bej si crem, care ti se vor potrivi de minune. De asemenea, chiar si un machiaj nude iti va creea un aer sofisticat, dar natural, care poate fi purtat si pe perioada zilei. Auriu, argintiu si aramiu sunt o varianta eleganta pentru seara. Daca esti mai indrazneata si iti place sa epatezi, poti merge si pe nuante de albastru electric, mov sau negru. Alege un fard de pleoape cu vitaminele a si e si coenzima q10, bleu din gama My Color. Este o pudra pigmentata cu actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare sublima, ce ramana intacta pentru mult timp.
  2. Pentru ochii caprui mediu se potrivesc foarte bine si fardurile cu sclipici sau insertii sidefate, precum auriu si argintiu. Nuanta rece a argintiului creeaza un contrast foarte frumos cu tonul cald al ochilor caprui. Un machiaj smokey cu negru sau gri inchis este ideal pentru o seara in oras. Pentru un machiaj de seara ochi caprui professional incearca un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, bej auriu. Aceasta pudra extrem de fina creeaza o culoare incredibil de intensa. Are o textura catifelata, cremoasa care se intinde usor, insesizabil pe piele, pentru o aplicare simpla. Este perfecta pentru un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte, fara a incarca machiajul, confera un look sofisticat si se mentine perfect timp indelungat.
  3. Ochii caprui deschis sunt cel mai bine evidentiati printr-un machiaj in nuante de verde sau orange. Pentru machiajul de zi poti alege si dintre culorile pastel de menta, piersica si roz, care vor ajuta la continuarea unui look delicat si angelic. Opteaza pentru un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, verde. Poate fi aplicat direct pe pleoape cu degetele sau cu o pensula, iar rezultatul va fi extraordinar de fiecare data!

Femeile care au fost inzestrate de la natura cu o pereche de ochi caprui, trebuie sa stie ca sunt foarte norocoase! Acestei culori de ochi se potrivesc atat tonurile reci, cat si cele calde.  Daca stii ce culori te avantajeaza, machiajul ochilor caprui este foarte usor de realizat. Incearca produsele create pe baza de ingrediente naturale de la www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *