Rimel in functie de perie: cum il alegi pe cel potrivit?

Atunci cand doresti sa iti achizitionezi un nou rimel trebuie sa il alegi in functie de modul in care acesta are peria. Ei bine, mai intai de toate trebuie sa stii ce fel de gene ai tu, iar mai apoi sa aflii ce tip de perie ti se potriveste. Perile rimelurilor sunt realizate pentru nevoi diferite, deci pentru tipuri de gene distincte. Atunci cand vrei sa iti iei un rimel incerca tester-ul sau.

Tipuri de rimeluri in functie de gene

Gene mici si scurte. Daca ai genele mici, atunci ai nevoie sa folosesti o perie rimel cu fire voluminoase, mari si dese, pentru a iti oferi alungire genelor tale si pentru a nu le incarca. Pentru acest tip de gene exista rimelul pentru volum, care iti asigura o privire de felina pe intreg parcursul zile. Inainte sa aplici rimelul poti folosi clestisorul pentru intors gene, astfel incat sa obtii un efect si mai ravasitor.

Rimelul volum este destinat tot acestor tip de gene, pentru ca are peria deasa si bombata la mijloc, conferindu-ti mult volum si alungire. Astfel, atunci cand mergi la beauty shop si vrei sa iti achizitionezi un rimel sa ii ceri asistentului commercial un rimel pentru alungire si indesire cu perie bombata.

Gene mai dese si alungite. Daca iti doresti astfel de gene ai nevoie de un rimel alungire, cu o perie din fire de plastic, care iti vor scoate in evidenta fiecare geana. Datorita firelor mici care patrund fiecare fir de par, genele tale vor fi separate, amplificate si modelate, facandu-le lungi, groase si curbate.

Rimelul cu pensula conica este si el incadrat in aceasta categorie. Acesta iti ofera posibilitatea sa dai cu mascara chiar si firele mici din coltul ochilor, astfel incat vei obtine niste gene perfect conturate.

Gene drepte. Acest tip de gene sunt foarte greu de definit, dat fiind faptul ca pozitia genelor este una un pic curbata. Prin paradox, in acest sens se recomnda utilizarea rimelului cu perie curbata, care nu iti ofera o baza rimel si curbura genelor tale, ci pur si simplu le alungeste facandu-le drepte.

Pe langa tipul de perie pa care il alegi trebuie sa stii ca si consistenta rimelului este importanta in rezultatul pe care vrei sa il obtii la machiajul ochiilor tai. Un rimel cu o consistenta lichida este recomandat persoanelor care doresc un look natural, care au gene mai dese, iar consistenta mai cremoasa este ideala pentru genele scurte si mici, astfel incat sa obtii volum si precizie.

Genele de jos raman cumva neaccentuate, de aceea trebuie sa incerci sa le pui si pe ele in evidenta. Pentru acest lucru poti folosi un rimel cu prie clasica, astfel incat sa iti fie comod atunci cand aplici stratul de rimel pe genele inferioare.

Pentru a nu schimba metoda de aplicare a rimelului ar fi util sa mai ai in geanta cu machiaje mai multe tipuri de rimeluri cu deferite perii, pentru a putea obtine un machiaj perfect de fiecare data.

Pentru oricare exemplu de mai sus, BottegaVerde.ro iti ofera o gama variata de rimeluri in diferite nuante si consistente. Produsele lor sunt realizate pe baza unor retete naturale si sunt concepute in asa fel incat sa iti puna in evidenta trasaturile naturale si machiajul. Rimelurile Bottega Verde sunt prevazute cu o periuta speciala, care definesc genele fir cu fir si sunt produse unice datorita ingredientelor speciale pe care aceasta le introduce in compozitia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *