Tratament antiacnee: 5 produse cu ingrediente naturale pe care TREBUIE sa le incerci

Daca esti una dintre persoanele care se confrunta cu probleme acneice, trebuie sa incerci produsele cu ingrediente naturale care iti vor trata acneea mai bine decat produsele pe baza de produsi chimici. Bineinteles, ca inainte de a incerca aceste produse trebuie sa citesti ce ingrediente contin, astfel incat sa nu ai vreo reactie alergica dupa ce le aplici.

5 produse cu ingrediente naturale pentru tenul acneic

  1. Masca pentru ten acneic. Inainte de a aplica orice produs pe fata e bine sa iti cureti si sa iti tonifiezi pielea. Pentrul tenul acneic se recomanda utilizarea mastilor pe baza de amestec din scortisoara si miere. Aceste produse naturale au un efect foarte bun in tratarea acneei, fiindca o face sa nu mai fie rosie si iti calmeaza inflamatiile provocate de ea. Pe de alta parte se mai folosesc mastile pe baza de argila, ulei de lavanda, usturoi. Ingredientele naturale au efecte vizibile asupra problemelor tale.

  1. Masca seboechilibrata. Pe langa mastile pe baza de ingrediente pe care deja le cunosti, mai exista si masca seboebhilibrata, care iti echilibreaza secretia de sebum. Masca seboechilibranta cu argila si cu ulei de esential de mandarine, va lasa tenul curat, moale si neted.

  1. Creme antiacneice. In sfarsit, dupa ce ti-ai curatat fata poti aplica linistita o crema pentru ten acneic. Cremele pe baza de vitamina A, de citrice si musetel sunt ingrediente care va usuca tenul si nu il mai lasa sa fie predispus ingrasarii. In multe cazuri un ten gras este un ten cu probleme acneice.

 

  1. Crema seboechilibranta. Acest tip de crema antiacnee este folositoare pentru echilibrarea secretiei de sebum, ca si in cazul mascii seboechilibrante. Crema seboechilibranta cu extract de castravete este recomandata pentru tenul mixt.

  1. Creion pentru tratarea acneei. Acest tip de produs este folosit atat pentru tratarea acneii cat si pentru a ascunde zonele afectate de acnee. Textura sa, cremoasa si cu acoperire mare, permite aplicarea usoara si ramane pe fata o perioada lunga. Creionul pentru cosuri pe baza de acid salicilic si smirna are efecte purificatoare asupra afectiunilor fetei.

Bottega Verde ofera o serie de produse pentru tratarea acneii. Ele sunt realizate pe baza unor retete naturale folosind in compozitia sa diferite ingrediente cu efecte formidabile asupra problemelor. Produsele Bottega Verde sunt diversificate, incercand sa satisfaca nevoile cat mai multor oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *