Bretonul Curtain Bangs – Ce tipuri de machiaj te avantajeaza?

La momentul actual, tunsoarea cu breton Curtain Bangs se numara printre modelele de hairstyle populare, in special in randul vedetelor. Muza acestui stil retro este Bridgitte Bardot, o adevarata inspiratie in materie de stil si frumusete!

Adesea, femeile tin cont de faptul ca tinuta trebuie sa fie neaparat asortata cu machiajul, insa niciuna dintre ele nu se gandeste ca trebuie sa tina cont si de coafura inainte de a se decide sa aplice produsele de make-up. Pentru ca este la mare cautare, un breton Curtain Bangs are nevoie de un machiaj special, iar Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro este aici sa te inspire in alegerea unui machiaj pentru tunsori cu breton!

Care este tipul de machiaj ce te avantajeaza?

Daca te-ai decis sa-ti faci breton, atunci trebuie sa stii ca acestui tip de coafura i se impune respectarea unor anumite reguli de baza. Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este faptul ca tenul trebuie sa arate impecabil.

  • Astfel, este necesara folosirea unui fond de ten cu acoperire mare, pentru a masca micile imperfectiuni ale pielii. Foloseste un fond de ten rezistent la transfer cu extract de orhidee si vitamina E. Vitamina E este una dintre vitaminele esentiale in mentinerea elasticitatii pielii, protejand pielea de factorii externi agresivi. Extrem de rezistent, acest fond de ten are o textura usoara ce va rezista impecabil intreaga zi.    
  •  Este  indicat sa apelezi si la folosirea unui stick anticearcan, pentru a te asigura ca uniformizezi micile cearcane vinetii din jurul ochilor. Pentru ca bretonul se termina exact deasupra ochilor, accentul se pune pe zona ochilor, fiind cea care atrage cele mai multe priviri. Astfel, corector stick-ul cu ulei de migdale dulci si vitamina E este salvarea ta!
  •  Cum acest tip de coafura necesita sa acorzi o atentie absoluta asupra ochilor, rimelul trebuie sa fie nelipsit din ritualul tau de machiaj. Ai grija sa alegi unul care sa-ti alungeasca genele si sa le confere volum, precum rimel pentru volum cu ulei de argan de la BottegaVerde.ro.

Daca ai fata rotunda, dar iti doresti un breton Curtain Bangs, opteaza pentru un breton lung care acopera sprancenele pe zona de centru a fruntii, si coboara in lateralele fetei pana la linia pometilor. Un breton Curtain Bangs pentru fata rotunda este o alegere inspirata, lasand de-o parte bretonul drept si greoi, care pana de curand reprezenta optiunea ideala pentru cele cu fata ingusta, care isi doreau sa adauge o aura de mister intregului look.

Odata ce ai luat aceasta decizie pentru a face o schimbare de look, accentul trebuie sa fie pus si asupra modului in care te machiezi, nu doar al felului in care iti sta parul. Pentru produse de make-up de calitate, care au in compozitie 100%  ingrediente naturale, viziteaza www.bottegaverde.ro  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *