Skinny Liner: noul trend in realizarea machiajului cat-eye!

Liniile subtiri de tus sunt din ce in ce mai ravnite de catre doamne si domnisoare. Acest trend nu cunoaste nicio limita, doar ca trebuie sa fii foarte atenta la precizia aplicarii. Cat despre culori, poti aplica orice nuanta iti doresti si astfel poti obtine un make-up de tip cat eye in doar cateva minute. Afla cum se realizeaza acest tip de machiaj din acest articol!

 Skinny Liner noul trend

Acest machiaj este in trend de cateva sezoane si nu pare sa dispara, deoarece este printre preferatele multor femei. Este accesibil si toata lumea il poate obtine singur, fara prea multe batai de cap.

Iata cateva sfaturi despre cum poti obtine liniile perfecte pentru realizarea unui machiaj de tip cat-eye perfect:

Alege un tus cu pensula foarte subtire

Pentru a obtine o linie perfecta, demna de un machiaj cat-eye, trebuie sa iti achizitionezi un tus care sa aiba o pensula subtire pentru a putea realiza skinny liner-ul, care sa te multumeasca. Daca vrei sa-ti creezi un make-up de petrecere poti opta pentru tusul cu sclipici negru, de la Bottega Verde, care este foarte usor de aplicat si iti va oferi un machiaj demn de invidiat si ochi sclipitori.

 Opteaza pentru un creion negru

De obicei in machiajul de tip cat-eye predomina culoarea neagra, asadar poti obtine linii subtiri si cu ajutorul unui creion. Un secret pentru a obtine linia perfecta este sa aplici 2 plasturi care sa iti acopere zona care nu vrei sa fie atinsa si care sa te ghideze spre a obtine liniile dorite. Iti va fi mult mai usor. Poti alege sa folosesti creionul de ochi Kajal cu vitamina C si E, de la Bottega Verde, care datorita texturii ofera precizia unui tus si are o rezistenta de lunga durata.

 Despre machiajul cat-eye

Machiajul cat-eye semnifica eleganta si feminitate. Multe femei il adora, de aceea este unul dintre cele mai populare machiaje retro, dar si cel mai utilizat machiaj de seara. Pentru a obtine un make-up de tipul cat-eye fara de greseala, trebuie sa stii ca la acest tip de machiaj cel mai indicat ar fi sa folosesti un ruj nude sau chiar un gloss de buze. Poti incerca rujul hidratant cu ulei de argan, nude, de la Bottega Verde, care este cremos si de aceea lasa un aspect matasos. Este hidratant si de lunga durata.

Daca vei folosi aceste sfaturi vei obtine un machiaj cat-eye, care va atrage toate privirile asupra ta. Produsele de la BottegaVerde iti ofera pe langa forma perfecta si o calitate ce provine din ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *