Afla ACUM ce nuante de ruj TREBUIE sa porti daca esti roscata

Parul roscat arata deosebit indiferent de subtonul pe care il are. De obicei, persoanele cu aceasta culoare au pielea foarte deschisa, iar acest aspect, impreuna cu nuantele roscate dau o nota de mister si de delicatete. Aceasta nuanta de par este insa destul de pretentioasa si cere un machiaj extrem de echilibrat si atent ales. Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa alegi intotdeauna culoarea perfecta a rujului.

 Iata cele mai potrivite nuante de rujuri pentru roscate: 

 

  • Maroul

 

Stii cu siguranta, indiferent daca esti roscata natural sau daca esti vopsita, ca atunci cand alaturi nuantei tale de par marouri, totul pare a fi in armonie. Acelasi lucru se aplica si nuantei de ruj perfecte pentru tine. Pentru ca probabil ai pielea intr-o nuanta deschisa, iar parul tau este o pata de culoare greu de confundat, buzele pot capata tonuri de maroniu care sa iti dea un aer elegant si distinct. Trebuie sa fii atenta atunci cand alegi nuanta de maro, insa, pentru ca nu toate se potrivesc roscatelor. Este recomandat sa alegi o nuanta deschisa, usor naturala, care sa coloreze buzele fara a fi stridenta. Poti opta pentru rujul cu efect de volum, maro deschis de la BottegaVerde daca vrei ca buzele tale sa aiba un plus de volum si un aspect irezistibil.

 

  • Naturalete

 

Daca iti doresti ca rosul parului tau sa fie vedeta, incearca sa eviti nuantele puternice sau iesite din comun pentru buze si alege nuante naturale de nude. Poti obtine un look extrem de fresh folosind un rimel negru, aplicandu-ti un blush intr-o culoare placuta si colorandu-ti buzele natural. Una dintre cele mai bune variante este rujul cu ulei de avocado si extract de aloe, natural de la Bottega Verde. Pe langa nuanta speciala pe care o va conferi buzelor tale, formula imbogatita cu nutrienti hidrateaza intens, oferind o senzatie de maxim confort.

 

  • Rozuri

 

Vor fi desigur si zile in care iti vei dori sa stralucesti si sa te faci remarcata prin nuante feminine de ruj. In aceste momente poti apela la rozuri. Pentru momentele in care vrei o culoare aprinsa, cu personalitate pentru buzele tale, alege un ruj fuchsia. Incearca sa pastrezi machiajul ochilor cat mai discret, pentru a avea un look sofisticat si feminin. Poti purta roz si fara sa atragi atentia asupra buzelor tale.Alege rujul mat, roz de la Bottega Verde, si  avand o culoare intensa si o structura usor de aplicat pentru o aparitie glam. Are un grad ridicat de acoperite, lasandu-ti totodata buzele moi si hidratate.

Chiar daca ti se pare dificil sa alegi o culoare potrivita de ruj care sa mearga cu roscatul parului tau, exista numeroase secrete de care poti tine cont atunci cand iti alegi nuanta perfecta. Ai grija, insa, indiferent de machiajul pe care il realizezi, sa alegi produse de calitate, care sa fie benefice tenului tau si sa nu il irite. La Bottega Verde gasesti o gama larga de cosmetice cu ingrediente naturale. Poti sa alegi cu incredere produsele, intrucat acestea au fost testate dermatologic sub supravegherea unui medic specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *