Kim Kardashian makeup trucuri si tehnici pentru 3 stiluri de machiaj

Kim Kardashian are in echipa sa make-up artisti de top, care o ajuta sa arate impecabil in orice moment. De cele mai multe ori, in majoritatea aparitiilor sale, vedeta alege un machiaj care sa ii accentueze privirea si care sa o faca sa arate cat mai seducator.

Atunci cand vine vorba despre machiajul pe care il poarta, Kim starneste intriga celor mai multor persoane pasionate de machiaj. Descopera tehnicile pe care make-up artistii lui Kim le folosesc pentru a-i sculpta pometii, dar si cum poti realiza un look similar celui purtat de Kim. Toate produsele folosite pentru obtinerea unui Kim Kardashian make-up se completeaza perfect, iar make-up artistul Bottega Verde te poate ajuta sa descoperi cateva secrete care sa te ghideze in realizarea unui machiaj de tip Kim Kardashian!

 Descopera trucurile de machiaj ale lui Kim Kardashian

  1. Produsele care nu trebuie sa iti lipseasca din kit atunci cand incepi un machiaj ca al lui Kim sunt cele de contur. Pentru un contouring care sa te ajute sa ai un machiaj la fel ca celebrul Kim Kardashian make-up, trebuie sa faci exact ceea ce sugereaza numele aceste tehnici, adica sa conturezi sau sa scoti in evidenta structura osoasa a fetei tale. Sigur ai observat faptul ca vedeta are zona centrala a fetei intr-un ton mai deschis decat restul chipului, asa ca este foarte important sa folosesti un concealer cu cel putin 2 nuante mai deschis decat culoarea ta naturala pentru a ilumina zona din centrul fruntii, zona de sub ochi si podul nasului. Apoi ar fi bine sa alegi un fond de ten sau un produs cremos cu 2-3 nuante mai inchis decat pielea ta pentru a evidentia zona pometilor si lateralele nasului.

Aceasta tehnica se adapteaza in functie de forma fetei, iar in cazul in care ai o fizionomie rotunda poti aplica nuanta mai inchisa si pe tample, lateralele fruntii si linia maxilarului.

Alege produse cu o textura cremoasa pentru un blending impecabil. Foloseste un corector lichid cu extract de rodie si vitamina E. Produsul este un corector lichid, cu o atingere matasoasa si placuta, usor si rapid de utilizat. Cu putine aplicari, minimizeaza cearcanele, petele, imperfectiunile si liniile fine, avand un rezultat foarte natural. Textura sa speciala, usor de adaptat, se amesteca perfect cu tenul.

  1. Aplica apoi un fond de ten in nuanta potrivita tenului tau, pentru a obtine un efect natural si o intensitate graduala intre nuante. Fondul de ten hidratant skin voile, efect de piele perfecta cu acid hialuronic si aquaphyline este un fond de ten foarte confortabil, atat de usor si neted, care cu cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras. Textura sa fluida, aproape de nesesizat, care ofera o acoperire luminoasa si catifelata,  uniformizeaza si acopera toate imperfectiunile, lasand un aspect cat mai natural, evitand incarcarea tenului.
  2. Aplica un strat subtire de pudra translucida pentru a fixa toate produsele de machiaj cremoase.
  3. Pentru mai multa definire, aplica un fard iluminator deasupra pometilor. Folosind o pensula pentru bronzer, aplica sub pometi pudra bronzanta mata.
  4. Contureaza sprancenele folosind o pensula unghiulara si un fard mai deschis cu 2 nuante decat culoarea sprancenelor tale. Foloseste un kit design pentru sprancene cu vitamina E, fiind tot ce ai nevoie pentru a modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii.
  5. Aplica-ti pe toata pleoapa mobila un fard in nuanta sampaniei, iar daca vrei o culoare mai puternica, aplica-l prin tapotare sau ud.
  6. In ceea ce priveste linia genelor inferioare, cel mai potrivit pentru acest tip de machiaj este auriul. Aplica un fard in aceasta nuanta dinspre coltul intern spre cel extern cu ajutorul unei pensule pentru tus, apoi accentueaza privirea cu ajutorul unui fard maro.
  7. Pentru a conferi mai multa profunzime privirii, alege un fard de pleoape intr-o nuanta mai inchisa de maro si tapoteaza exteriorul pleoapei mobile si partea terminala a liniei apei, pentru a obtine ochi de felina si pentru a sublinia privirea.

Sezonul acesta poti crea singura un Kim Kardashian makeup, daca vrei sa incerci ceva nou in materie de machiaj. Dupa ce vei descoperi cat de usor este sa te machiezi ca celebra Kim, vei apela frecvent la acest look pentru petrecerile tale. Foloseste produsele BottegaVerde.ro pentru un make-up de invidiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *