Silver Hair: un must-have in tehnica de colorare a parului in 2018

 

Probabil ai vazut din ce in ce mai des femei, care au ales sa poarte o culoare a parului mai gri sau care au doar suvite cu aceasta nuanta. Daca si tu iti doresti sa obtii un look actual, afla ca Silver Hair este must-have in tehnica de colorare a parului in 2018!

Trebuie sa stii ca schimbarea structurii biologice a parului tau ar putea insemna experimentarea unei alte rutine de ingrijire, deoarece vei utiliza produse diferite de cele pe care le foloseai pana acum, pentru a obtine acea stralucire optima.

 Ce produse trebuie sa flosesti pentru a obtine silver hair?

Te intrebi ce produse ar trebui sa folosesti pentru a obtine un par argintiu, bouncy si sanatos in acelasi timp? In primul rand, trebuie sa fii foarte atenta la samponul pe care il folosesti ,deoarece acesta hidrateaza si hraneste firele de par. Poti opta pentru samponul cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii, de la Bottega Verde, special pentru par vopsit sau pentru suvite.

Silver Hair este cam cea mai folosita culoare de par la momentul actual si acest lucru ne-o dovedeste chiar Instagramul. In schimb cine isi doreste sa obtina aceasta culoare trebuie sa stie ca nu este chiar asa usor de obtinut, mai ales pentru femeile care au parul ciocolatiu, negru sau saten. Griul necesita o decolorare multipla, iar pentru a-ti pastra parul sanatos ar fi indicat sa obtii aceasta culoare pas cu pas. Este adevarat ca poate dura un an pentru a ajunge la culoarea mult visata, dar parul tau nu va fi degradat. De aceea trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu perseverenta si vei ajunge sa ai un Silver Hair de exceptie, doar ca nu trebuie sa te grabesti.

  Ai grija de parul tau si dupa obtinerea culorii perfecte

Pentru a mentine culoarea exista sampoane sau tratamente de par speciale pentru culoarea gri. Poti apela la masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, de la Bottega Verde. Aceasta iti va oferi stralucire si reflectii intense. Culoarea se va duce dupa aproximativ 4-5 spalari.

Pentru a te asigura ca obtii o culoare de invidiat, poti apela la produsele pentru ingrijirea parului de la Bottega Verde. Acestea te vor ajuta sa ai un par sanatos si stralucitor si o culoare de invidiat. Pentru mai multe informatii poti intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *