7 esente de parfum cu care nu vei da gres primavara aceasta!

Parfumurile tale preferate sunt ca o semnatura a ceea ce exprima personalitatea ta. Ce trebuie sa stii este ca nu este necesar sa-ti schimbi parfumurile de la sezon la sezon ci sa ti le alegi in functie de gusturile si dorintele tale. Parfumul pe care il porti este un dar al iubirii fata de sine.

Iata 7 esente de parfum cu care nu vei da gres primavara aceasta:

 Parfum Iris

Irisul reprezinta esenta primaverii. Puritatea pe care ti-o poate oferi un parfum cu aroma de iris este incontestabila si greu de inlocuit. Incearca apa de toaleta cu aroma de iris, de la Bottega Verde si astfel irisul florentin din compozitia sa iti va imbraca sufletul in dragoste.

 Parfumurile cu magnolie

Magnolia este o planta ce te imbie spre visare si iti ofera o energie pozitiva, perfecta pentru zilele de primavara. Daca esti o fire mai romantica, un parfum cu miros de magnolie este alegerea perfecta pentru tine. Poti incerca apa de toaleta Magnolia Nera, de la Bottega Verde. Magnolia neagra din acest parfum iti ofera feminitatea si eleganta de care orice femeie are nevoie si astfel vei fascina cu fiecare strop de parfum.

Apa de parfum cu iasomie

Datorita aromei sale puternice, iasomia este considerata ,,floarea din gradina Raiului”. Iasomia emana gingasie si delicatete, calitatile fara de care o femeie nu poate trai. Apa de parfum Noire, de la Bottega Verde iti ofera o aroma primavaratica, cu note senzuale, de care cu siguranta te vei indragosti.

 Apa de parfum cu bujori

Aroma bujorilor exprima eleganta si puritate. Un parfum cu un miros care sa te imbie spre visare, nu poate lipsi din geanta ta in aceasta primavara. Alege sa utilizezi apa de toaleta Peonia Splendida, de la Bottega Verde, care iti ofera o aroma imbietoare de bujori amestecat cu mirosul delicat al trandafirilor. Astfel vei obtine un miros rafinat si incantator, care va intoarce toate privirile asupra ta.

 Parfum cu aroma de violete

Violetele exprima senzualitate si incredere, de aceea poti calca increzatoare cu un miros unic de violete oriunde ai merge in aceasta primavara. Este un must-have si nu poate lipsi din ritualul tau de infrumusetare. Opteaza pentru apa de toaleta cu aroma de violete, de la Bottega Verde si astfel vei obtine un miros imbietor, plin de rafinament pe intreg parcursul zilei.

Parfum cu aroma de trandafir

Nu mai reprezinta o dilema faptul ca trandafirul este simbolul senzualitatii si al iubirii. De aceea primavara aceasta te poti rasfata cu un miros care sa exprime frumusetea ta interioara. Trandafirul are un miros catifelat si matasos. Apa de parfum cu aroma de trandafiri, de la Bottega Verde, poate fi alegerea perfecta pentru tine, daca esti o persoana romantica si sensibila.

Parfumuri dama

  Fabulosul parfum floral este alegerea infloritoare a primaverii. Cu siguranta orice femeie are in garderoba ei de parfumuri un astfel de miros imbiator, care ofera feminitate si exuberanta. Mirosurile florale te pot duce cu gandul la o vacanta exotica, plina de optimism. Opteaza pentru apa de parfum flower, de la Bottega Verde, care iti va gadila simturile cu senzatii delicate.

Un parfum reprezinta arma cea mai de pret a unei femei, de aceea trebuie sa ne alegem aromele cu atentie. Pentru mai multe informatii poti accesa www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *