5 produse MUST-HAVE pentru fermitatea pielii tale!

Faptul ca ai reusit sa dai jos cateva kilograme pe care le aveai in plus este un pas inainte. Insa, desigur ai vazut urmele fluctuatiilor de greutate de pe corpul tau. Atunci cand te ingrasi si slabesti, dieta dezechilibrata si deshidratarea lasa urme greu de controlat pe corpul tau. Lipsa fermitatii si „pielea cazuta” sunt unele dintre acestea.

Afla de la specialistii Bottega Verde ce trebuie sa faci si care sunt produsele pe care trebuie sa le folosesti pentru a avea un corp de zeita.

 Fa miscare

Indiferent de cat de mult ai slabit, nu trebuie sa te opresti din programul de exercitii fizice. Acestea tonifica musculatura si ajuta pielea sa ramana ferma si frumoasa. Acorda-ti cel putin 30 de minute pe zi in care sa faci cateva exercitii fizice.

Protejeaza-ti sanii purtand bustiere potrivite, realizate special pentru sustinerea acestora in timpul programelor sportive si utilizeaza zilnic o crema pentru fermitatea sanilor.

Utilizeaza un gel pentru fermitatea sanilor, cu proprietati emoliente, ce are efect revigorant asupra bustului. Acesta intareste tesutul cu ajutorul proprietatilor hameiului. Colagenul vegetal previne imbatranirea prematura a pielii si mentine supletea acesteia.

 Apeleaza la masaj

Puterea terapeutica a masajului este subestimata! Atat pentru corp cat si pentru minte, masajul este esential in mentinerea sanatatii. Opteaza pentru o crema anticelulitica cu namol de la Marea Moarta. Datorita ingredientelor active, aceasta crema are efect de netezire a pielii. Aroma intensa provine de la amestecul de uleiuri esentiale ce ajuta la reducerea inesteticei celulite. Maseaza-ti corpul cu crema anticelulitica in fiecare seara pentru rezultate optime!

Daca adori hidratarea si catifelarea uleiurilor, utilizeaza un ulei pentru masaj anticelulitic cu extract de cafea verde si mix de uleiuri esentiale. Un produs imbogatit cu ulei de cafea verde, ideal pentru utilizare dupa exercitii fizice, pentru un ritual de tonifiere zilnica, ce ofera pielii un aspect neted. Contine un amestec revigorant de uleiuri esentiale care iti vor da energie pentru intreaga zi.

 Mentine o dieta echilibrata

Este foarte important sa mentii o dieta echilibrata care sa contina fibre si vitamine naturale. Consuma sucuri de fructe, salate si hidrateaza-te corespunzator.

Pe langa un meniu sanatos, opteaza pentru o crema pentru fermitatea pielii care sa intretina aspectul tanar si sanatos al acesteia. Crema de corp pentru fermitate de la Bottega Verde are o textura bogata si ingrediente active ce previn aparitia vergeturilor si tonifica pielea.

Poti utiliza un tratament intensiv dedicat zonelor problema, precum crema pentru abdomen si solduri cu colagen vegetal. Abdomenul este zona critica ce are nevoie de ingrijire speciala precum si exercitii fizice dedicate.

Pregateste-ti corpul pentru vara cu cele mai bune produse Bottega Verde. Fiind produse din ingrediente naturale, se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *