Look de festival! 3 sugestii pentru o aparitie electrica!

Nu mai este un secret  faptul ca make-up artistii se ghideaza mai mult dupa imaginatia pe care o au pentru a crea un machiaj la moda.Pentru ca este sezonul festivalurilor, obtine cu machiaj electric cu accente dramatice pentru a iesi in evidenta. Mai  jos ai cateva idei de machiaj pentru un festival de care sa-ti amintesti:

Daca iti doresti sa realizezi un machiaj la fel de creativ, totusi, ar fi indicat sa tii cont de regulile de baza: aplica o crema hidratanta sau o baza de machiaj pentru ten si pleoape pentru a obtine un efect de lunga durata.

Tehnica Subtle Sparkle

Este posibil ca un machiaj minimalist sa te faca sa sclipesti la propriu. Pentru aceasta tehnica, evidentiaza-ti ochii cu ajutorul unui fard de pleoape lichid cu efect metalic sau un fard de pleoape stick cu vitamina C si E  aplicat in colturile interioare. Efectul ochilor alungiti il poti obtine daca optezi pentru un gel – crema intr-o o nuanta mai deschisa decat tonul pielii. Pentru un plus de stralucire, foloseste nuante care te vor face sa iesi in evidenta, in functie de subtonul pielii: nuante de argintiu sau auriu pentru un ton deschis spre mediu  sau nuante mai pigmentate de bronz sau argintiu pentru un ton mai inchis.

Foloseste un eyeliner colorat

Cu ajutorul eyeliner-ului iti poti crea niste ochi seducatori, ca de pisica, chiar la tine acasa. Ai nevoie de un tus lichid argintiu sau alta nuanta pentru un machiaj mai sofisticat. Usor de aplicat datorita pensulei profesionale, creeaza o linie perfecta cu o culoare pigmentata si pura pentru un machiaj inspirat.

Buze-statement

In contrast cu tonul pielii, opteaza pentru buze statement, cu ajutorul unor culori inchise.Iti recomandam ca machiajul sa fie destul de natural pentru a pune accent pe buze. Pentru un vibe spectaculos, aplica un  rujul cremos cu unt de shea, mov pruna. Datorita untului de shea, buzele raman hidratate si catifelate. Pentru un efect de lunga durata, puteti aplica cateva picaturi de fond de ten, pentru un efect mat si hidratant in acelasi timp.

 

Esti pregatita pentru festivalurile de vara? Pregateste-te, exerseaza si nu trece neobservata!

Credit photo: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *