Pregateste-ti corpul pentru plaja!

Daca numeri zilele pana la vacanta, atunci cu siguranta trebuie sa incepi prin a-ti pregati corpul pentru expunerea la soare. Mai jos iti prezentam cateva trucuri simple, dar eficiente cu ajutorul carora vei obtine un bronz frumos si sanatos.

Epilarea

Atunci cand vine vorba de epilare, la pachet cu ea vine si durerea, dar nu si de data aceasta. Manusa pentru exfoliere si epilare este un produs care te scapa de par fara a simti vreo durere. Foarte practica si usor de utilizat putem scapa de firele nedorite in cateva minute lasand pielea moale si catifelata, iar un singur disc poate efectua 3-4 epilari. Este un produs minune pentru o retusare rapida.

Exfoliaza-ti pielea

Pe masura ce inaintam in varsta  procesul de regenerare a pielii incetineste. Exfolierea este indicata sa o faci nici prea des, dar nici foarte rar pentru a te ajuta sa indepartezi celulele moarte de la suprafata pielii. Inainte de a pleca in vacanta este bine sa exfoliezi bine corpul pentru a avea un tonus sanatos al pielii. Scrub-ul pentru corp cu extract de menta ne ofera un rasfat irezistibil si o senzatie de energie. Formula sa speciala contine extract de menta si pulbere fina de scrub ce ajuta la exfolierea pielii eliminand celulele moarte. Dupa aplicare veti simti pielea mai luminoasa si mai neteda.

Hidrateaza-te

Daca nu ti-ai facut un obicei din a te hidrata, nu este tarziu sa incepi chiar acum. Aspectul pielii noastre depinde foarte mult si de modul in care alegem sa o hidratam. Pe langa cantitatea de apa pe care trebuie sa o consumam, este foarte important si ce produse de hidratare aplicam pe piele. Pentru a avea un efect mai intens putem  folosi crema de corp cu extract de menta din aceeasi gama. Cu un efect de hidratare si revigorare, produsul ne ofera o explozie de prospetime care face pielea sa se simta sublim.

De asemenea, veti gasi o gama variata atat de arome, cat si de produse pentru o piele mai hidratanta si catifelata. Mai multe informatii: www.bottegaverde.ro

 

Credit photo: pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *