Pregatiri pentru vacanta: produsele esentiale ce nu trebuie sa lipseasca din bagaj.

O evadare din oras este cea mai buna idee pentru a ne relaxa, a uita de aglomeratie sau pentru a ne alinta cu o vedere de vis. Fie ca este vorba de o vacanta planificata de cateva zile sau fie ca  este un city break, intotdeauna trebuie sa aveti produsele de baza cu voi. Pentru a nu va ingreuna bagajul cu tot felul de recipiente, puteti apela la produsele de tip travel size, care ne sunt de mare ajutor.

Ia aromele tale preferate cu tine in vacanta

Cu siguranta ai o crema preferata pentru fata, o aroma de gel de dus sau o crema de maini, pe care le-ai lua cu tine aproape oriunde. Bottega Verde  vine in ajutor cu o gama larga de produse mixte dar si cu o varietate de arome.

Seturi mini, perfecte pentru o vacanta de vis

Cu totii stim cat de important este hidratarea pielii indiferent de anotimp. Gasesti produsele perfecte pentru tine, in varianta travel size,  pentru a avea mai mult loc in bagaj pentru amintirile din vacanta. Set 3 mini produse  cu extract de unt de shea iti  ofera catifelare si iti aduce un plus de hidratare pielii. Setul cu aroma de cedru si setul cu iasomie si argan,  au o consistenta compacta gratie ingredientelor active pe care le au in componenta. Produsele sunt un elixir desavarsit pentru piele.

Ai grija de pielea ta oriunde ai fi

La mare sau la munte, pielea ta are nevoie de protectie.  Setul cu 3 mini produse pentru plaja iti este la indemana oricand si oriunde. Produsele calmante si revigorante asigura o uniformizare a culorii in urma bronzului si calmeaza pielea dupa expunerea la soare. Formula sa bogata, profita de capacitatea emolienta, nutritiva si protectoare cu extract de  uleiului de argan,  musetel dar si hibiscus si ofera moliciune si protectie imediata.

Scapa de senzatia de picioare obosite si grele

Ti-ai programat o vacanta activa? Pentru a reusi sa savurezi orice coltisor si pentru a vedea tot ce ti-ai planuit, ai grija de picioarele tale si mentine-le fresh. Setul cu 3 mini produse pentru picioare fericite il poti lua cu tine in vacanta pentru a reda protectie, hidratare  si pentru a avea o vacanta perfecta. Produsele de ingrijirea picioarelor sunt create astfel incat sa actioneze in trei pasi importanti: sa hraneasca, sa calmeze si sa ofere prospetime. Bucura-te de atentia cu care BottegaVerde.ro  a creat din ingrediente naturale, produse de ingrijire special concepute pentru nevoile si capriciile tale.

Mai multe seturi dar si arome gasiti pe www.bottegaverde.ro

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *