Ce culori purtam pe buze in sezonul acesta?

Buzele tale se vor simti rasfatate sezonul acesta. Trendurile de machiaj in aceasta toamna aduc multe nuante pe care le vei indragi si pe care le poti achizitiona la un click distanta. De la rujuri nude, rosu, violet sau burgundy, sezonul acesta vei avea cu ce sa te joci. Mai jos gaseste cateva nuante cu care iti poti rasfata buzele.

Nuante de roz

Rujurile roz ofera intotdeauna o pata de culoare machiajului. Daca vrei sa adopti un machiaj de zi, lejer si destul de luminos rujul mat cu ulei de argan si vitamina E va completa look-ul tau. Cu o culoare intensa, efect mat si cu o textura catifelata, obtii buze intens hidratante si colorate imediat dupa prima aplicare. Nu usuca buzele si are o formula cremoasa datorita uleiului de argan. Culoarea persista mult timp si iti ofera un look trendy incomparabil. De asemenea, cu o alta nuanta de roz, dar si alte proprietati este rujul antirid, intens hidratant cu extras de struguri rosii si acid hialuronic. Acest produs este un tratament de hidratare intensa care imbraca buzele intr-o culoare bogata. Persista timp indelungat si confera un finisaj luminos.De asemenea,  este imbogatit cu extract de struguri rosii si acid hialuronic.

Nuante de la roz la nude

Nu mai este nicio surpriza, nuantele de nude si-au pus amprenta pe zona de beauty. Din fericire rujul nude il putem aplica oricand si oriunde, dand senzatia unui look natural. Rujul hidratant cu ulei de argan te va scoate din orice situatie atunci cand vine vorba de alegerea unei nuante de ruj. Usor de aplicat, placut si cu un aspect matasos, acesta iti protejeaza buzele de factorii agresivi externi si este un produs nutritiv si emolient datorita uleiului de argan pe care il contine. Un alt produs minune este si rujul cremos 2in1 “obraji si buze”caramel, un produs multifunctional care poate fi utilizat pe buze, cu un finisaj mat, extrem de catifelat, dar si pe obraji pentru un ten stralucitor dar si imbujorat.Are o consistenta cremoasa si placuta, care se topeste in contact cu pielea, ceea ce face sa fie foarte confortabil de aplicat.

Nuantele de rosu si burgundy

Crezi ca ai putea sa renunti vreodata la nuanta de rosu? Niciodata! A fost, este si cu siguranta va fi cea mai eleganta culoare. Daca in perioada verii te-ai jucat cu diverse nuante, in acest sezon, poti opta pentru culori mai pretentioase. Rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii iti va pune in evidenta buzele si vei atrage atentie oriunde te vei afla. Cu o textura bogata si incredibil de cremoasa, ofera buzelor un confort instant, persista timp indelungat si confera un finisaj luminos.

Bottega Verde te invita sa iti alegi culoarea perfecta de ruj pentru aceasta toamna.

Credit photo: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *