Creme Hidratante pentru Corp: Care este cea mai potrivită pentru tine?

 

  Cremele de corp fac parte din rutina de îngrijire a oricărei femei, pentru că au grijă de pielea lor, o hidratează și lasă un miros plăcut pe piele. Pielea frumoasă influențează nu doar felul în care arăți ci și modul în care te simți, de aceea este bine să folosești aceste produse în mod constant.

Crema de corp potrivită pentru tipul tău de piele

  Formulele unor creme hidratante pentru corp au scopul principal de a hidrata și îngriji orice parte a corpului, cu precădere zonele expuse care se usucă mai repede (mâini, picioare). Aceste creme hidratante pentru corp au în compoziție ceramide (molecule lipidice care ajută la menținerea epidermei) și uleiuri minerale (ingrediente eficiente în închiderea porilor pentru păstrarea barierei naturale a epidermei) sau antioxidanți (vitaminele A, C și E) pentru păstrarea elasticității.

  •   Pielea normală se caracterizează prin lejeritatea întreținerii neavând nici producție ridicată de sebum și nici nu se usucă repede. Are nevoie de o îngrijire minimă cu creme hidratante pentru corp care să regleze nivelul de umiditate al pielii, pentru ca aceasta să fie complet îngrijită. Alege creme hidratante pentru corp cu extract de violete care te vor învălui într-un parfum discret și feminin, contribuind la starea ta de bine. Îmbogățite cu ulei de migdale dulci și extract de violete, aceste creme se absorb ușor, lăsând pielea să se simtă moale, hrănită și intens aromată pe tot parcursul zilei.

  •   Pielea uscată are mult de suferit, atât vara, cât și pe timp de iarnă. De aceea, niște creme hidratante pentru corp vor ajuta la menținerea sănătății pielii. Se recomandă ingrediente umectante ce absorb și rețin apa la nivelul pielii, hidratând în profunzime. Pentru o piele îngrijită, catifelată și sănătoasă, folosește produse cu ingrediente naturale precum uleiul de cocos. De la aroma light extrem de plăcută, până la proprietățile hrănitoare de necontestat ale uleiului combinat cu laptele de nucă de cocos și textura deosebit de mătăsoasă și emolientă, aceste creme hidratante pentru corp cu ulei de cocos regenerează pielea și au un efect de catifelare instantaneu.

  •  Pielea grasă dacă nu este îngrijită corect poate da semne de îmbătrânire prematură. Cele mai bune creme hidratante pentru corp în acest caz sunt fără uleiuri, cu o formulă mai ușoară și lichidă, dar cu ingrediente naturale pentru echilibrarea pH-ului natural al pielii. Pentru un miros sexy, fresh și curat folosește creme hidratante pentru corp cu extract de mentă, care îți vor învălui pielea într-o aromă energizantă și răcoroasă pentru o senzație de prospețime. Formula cu extract de vitamina E, unt de shea și extract de mentă (mentolul reduce secreția de sebum) catifelează și hrănește pielea producând o senzație de confort revitalizant.

 Pentru o hidratare maximă și o piele mătăsoasă încearcă creme hidratante pentru corp cu cu aroma de flori de portocal, cu extract de apă de portocale bio din Sicilia, ulei de migdale dulci și vitamina E, care hrănesc pielea, care devine mai radiantă cu fiecare aplicare. Sau pentru o catifelare maximă alege creme hidratante pentru corp cu lapte iris și unt de shea, care îți vor transforma masajul în clipe de relaxare și plăcere. Momente răsfăț vei încerca și cu creme hidratante pentru corp cu vanilie neagră și unt de shea, aroma acestora fiind o simfonie de senzualitate și dulceață care lasă note parfumate de vanilie neagră pe piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *