3 tipuri de vergeturi si ce ingrediente naturale te scapa de ele!

De multe ori, din diferite cauze, ne confruntam cu aparitia vergeturilor, care ne creeaza o stare de disconfort din cauza aspectului neplacut pe care il au. Fie ca este vorba despre vergeturile care apar atunci cand esti insarcinata, fie ca acestea apar din cauza unei cresteri sau a unei scaderi bruste in greutate, vergeturile sunt o bataie de cap si ne putem lupta mult timp cu ele daca nu stim cateva secrete care sa ne ajute sa le facem sa dispara.

Iata tipurile de vergeturi si ingredientele care te scapa de ele!

1. Vergeturile albe

In functie de vechimea vergeturilor, acestea au culori diferite si un aspect distinct. Astfel, vergeturile mai vechi sau mature au o culoare deschisa, fiind de obicei albe sidefiu, iar cele proaspat aparute pot capata nuante rosiatice sau purpurii. Vergeturile albe sunt cele cele mai dificile si sugereaza in general o piele genetic fragila. Ai grija de corpul tau si nu neglija aparitia vergeturilor, pentru ca acestea isi vor schimba in timp culoarea, devenind din ce in ce mai inestetice si mai de durata. Ia masuri de la aparitia vergeturilor rosii sau mov, tratandu-le. Poti folosi uleiul de macese Rosa Mosqueta de la BottegaVerde.ro pentru a-ti masa zonele cu probleme. 

2. Vergeturile rosii

Vergeturile sunt cicatrici liniare roz, rosii sau violet care apar de cele mai multe ori pe abdomen, sani, partea superioara a bratelor, fese si coapse. Acestea apar atunci cand pielea se intinde brusc si stratul de mijloc se rupe pe alocuri. Nu toate vergeturile arata la fel, ci difera in functie de perioada si cauza aparitiei lor si de tipul de piele. Daca te confrunti cu vergeturi rosii, atunci trebuie sa stii ca acestea sunt vergeturi imature, care au mai putin de doi ani. Acestea pot fi tratate, insa este de preferat sa le previi. Pentru a reduce riscul aparitiei vergeturilor, ai grija de greutatea ta, ingrijeste-ti pielea si evita sa folosesti produse cu corticosteroizi. Foloseste crema de corp pentru fermitate cu Kigelia africana Scolpito de la Bottega Verde, daca vrei sa ai o piele ferma, fara imperfectiuni. 

3. Vergeturile mov

Vergeturile mov, la fel ca cele rosii, sunt un tip imatur de vergeturi si nu trebuie sa ai senzatia ca te confrunti cu ceva ireparabil. Maseaza-ti tot corpul cu regularitate pentru a preveni aparitia vergeturilor noi si concentreaza-ti atentia pe zonele cu probleme pentru a avea o piele elastica. Alege crema de corp pentru masaj cu proteine de soia si ulei de migdale dulci Scolpito de la BottegaVerde.ro,  daca vrei sa ai mereu o piele tonifiata.

Indiferent daca te confrunti cu vergeturi sau vrei sa previi aparitia lor si sa ai o piele tonifiata si elastica, ingrijeste-ti corpul si acorda atentie tratamentelor pe care ti le aplici! Foloseste produse de calitate cu ajutorul carora sa iti masezi pielea! La Bottega Verde poti gasi produse perfecte pentru imbunatatirea elasticitatii pielii, acestea fiind imbogatite cu ingrediente active care sa-ti hraneasca in profunzime pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *