Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Vopsea de par
-11% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
un produs
  • 1 din 1


Vopseaua de par Bottega Verde este raspunsul revolutionar, venit dupa intense cercetari la nevoia noastra de a folosi produse de calitate, eficiente, dar naturale, care sa nu afecteze sanatatea parului sau a scalpului. Daca te-ai obisnuit cu ideea ca produsele de colorare sunt un rau necesar este timpul sa te convingi ca nu este nici pe departe asa! Descopera o gama deosebita de culori in nuante naturale, care acopera garantat firele albe si nu afecteaza parul sau pielea capului. Produsele de colorare a parului Bottega Verde nu contin substante agresive sau ingrediente care pot provoca reactii alergice, fara Amoniac, fara Rezorcina, fara conservantii nocivi PPD!
Alege vopseaua de par profesionala pentru acoperire perfecta. Obtine cele mai frumoase nuante cu vopseaua de par Bottega Verde.

Cele mai frumoase nuante de vopsea.