5 pasi simpli pentru buze rosii perfecte

Buzele rosii sunt atemporale, astfel ca acestea nu se demodeaza niciodata. Sunt un accesoriu care va fi in permanenta la moda si care va face ravagii in randul barbatilor. Conturarea perfecta a buzelor in nuante de rosu insa, poate fi o adevarata bataie de cap pentru cele mai multe dintre noi.

Specialistul in make-up BottegaVerde.ro, Andreea Has, ne dezvaluie cele mai importante trucuri pentru buze rosii, perfecte, de la cap, la coada.

Iata 5 pasi simpli, catre buze perfecte

1. Pregateste-ti buzele

Pregatirea buzelor inainte de a fi acoperite in nuante de rosu, este absolut necesara, astfel ca, inainte de a aplica rujul, asigura-te ca buzele tale sunt in cea mai buna forma a lor. „Buzele care se cojesc, vor oferi un aspect urat rujului rosu, astfel ca, inainte de a folosi rujul, poti utiliza un balsam de buze moale, hranitor, care sa foloseasca drept baza pentru culoare, ne indeamna Andreea Has, make-up specialist BottegaVerde.ro

Poti folosi balsamul de buze cu ulei de argan regenerator si hranitor, 21 lei, pentru buze hidratate si moi.

2. Opteaza pentru un make-up minim

Unul dintre cele mai pretioase sfaturi venite de la cei mai mari make-up artisti, este acela ca, indiferent de make-up, accentul se va pune fie pe buze, fie pe zona ochilor, niciodata insa, pe amandoua. „Daca vrei sa porti un ruj rosu, atunci ochii trebuie sa fie foarte putin colorati, eventual un rimel aplicat si atat, ne sfatuieste Andreea.

Poti utiliza rimelul all in one, cu ulei de bumbac, pentru volum si alungire, 38 lei, dar si pentru o definire perfecta, astfel incat sa nu mai ai nevoie de alte accente de culoare in zona ochilor.

 3. Alege o nuanta care ti se potriveste

Alegerea culorii rujului rosu este foarte importanta, astfel ca, de ea depinde aspectul final al make-up-ului. „Daca ai buzele subtiri, evita nuantele de rosu inchis, deoarece acestea vor parea si mai mici, daca ai insa pielea in nuante neutre, poti apela la o nuanta de rosu cu reflexe, care va da stralucirea fetei tale. Daca ai un ten in nuante calde, atunci va trebui sa optezi pentru un ruj rosu-portocaliu, pentru un efect de senzatie, adauga Andreea Has, make-up specialist BottegaVerde.ro.

Poti folosi rujul intens hidratatnt, cu extract de struguri rosii si aid hialuronic, 48 lei, pentru buze frumoase si senzuale.

4. Foloseste creion de buze

Creionul de buze are un rol esential in obtinerea unor buze rosii, conturate perfect. Atentie insa la alegerea nuantei de creion, de asemenea, extrem de importanta, pentru o blendurie perfecta a nuantelor de pe buze. „In cazul in care creionul nu se potriveste perfect cu rujul rosu, ai putea avea un efect in doua tonuri, adauga Andreea Has.

Poti folosi creionul de buze cu extract de nalba, rosu, 21 lei, pentru un contur perfect.

5. Corecteaza la final greselile facute

Daca nu esti adepta folosirii creionului de buze, poti opta pentru un corector, pe care sa il folosesti pentru a sterge urmele de ruj, care depasesc conturul buzelor tale. „Detaliile sunt extrem de importante, atunci cand este vorba de rujul rosu. Poti folosi un corector usor, pe care sa il aplici cu pensula in zonele unde rujul depaseste conturul buzelor, pentru a-ti finaliza make-up-ul, ne sfatuieste Andreea Has.

Poti folosi corectorul lichid cu ectract de rodie si vitamina E, 29 lei, pentru un contur perfect al buzelor rosii.

Buzele rosii sunt perfecte pentru sarbatoarea iubirii, nu crezi? Fii senzuala de Valentine’s Day si cucereste-ti partenerul, in fiecare zi, cu un aspect ireprosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *