Top 9 motive pentru a utiliza balsam de rufe

De la prelungirea duratei de viata a hainelor pana la reducerea timpului alocat calcatului, balsamul de rufe face mult mai mult decat sa inmoaie tesatura hainelor, lasand in urma un miros fabulos. Va prezentam cateva motive pentru care balsamul de rufe nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra.

BottegaVerde.ro va prezinta o gama larga de balsamuri de rufe. Acestea sunt adevarate elixiruri, placut parfumate, care inmoaie hainele, lasandu-le catifelate. La fac mult mai usor de calcat, parfumandu-le totodata cu note romantice pentru o imbatatoare prospetime in momentul in care sunt imbracate. Va prezentam principalele beneficii pe care le veti avea odata cu folosirea balsamurilor de rufe naturale de la BottegaVerde.ro.

Placere la atingere

Cu totii ne petrecem timpul rasfatandu-ne pielea pentru a o face sa devina mai catifelata. De ce sa nu incepem sa purtam si haine care ne redau acest sentiment?!? Balsamul de rufe previne rigiditatea hainelor si netezirea fibrelor, ceea ce le face mult mai placute la atingere.

Miros placut

Mirosul este strans legat de emotiile si de memoria noastra, jucand un rol crucial in modul in care ne simtim. Pentru ca ne dorim ca sa te simti minunat tot timpul, gama de produse Ammorbinte de la Bottega Verde a creat o formula speciala, care are capacitatea de a elibera exploziile de parfum pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atat, Bottega Verde ofera o gama larga de arome potrivite pentru toate starile si ocazii. Incearca VIOLETE – BALSAM CONCENTRAT PENTRU RUFE, 23 lei pentru un miros incantator.

Reduce timpul de calcare

Stiati ca, daca folositi balsam de rufe, calcatul hainelor devine mult mai usor? Hainele tale vor fi mult mai putin sifonate atunci cand le scoti din masina de spalat, fierul de calcat aluneca mult mai rapid pe suprafata materialului, iar cutele nu vor mai fi atat de rigide, incat puteti purta hainele cu incredere pe tot parcursul zilei.

Reduce uzura

Folosirea balsamului de rufe va prelua grija cea mai mare pe care o ai.  Prelungeste durata de viata a hainelor tale, reducand frecarea materialelor textile. Asadar, toata familia ta poate sta linistita, purtand timp indelungat hainele pe care le iubesc.

Respirabilitate

Cu totii transpiram. Din fericire, hainele noastre pot ramane mereu proaspete prin utilizarea balsamului de rufe. Prin prevenirea deteriorarii fibrelor, mentinand o structura deschisa a tesaturii, BottegaVerde.ro ajuta la eliminarea transpiratiei departe de pielea noastra. La fel ca si noi, hainele se vor simti mult mai bine atunci cand pot respira.

Controlul mirosurilor neplacute

Nimanui nu ii place mirosul de mucegai pe care il dobandesc prosoapele umede. Uscarea rufelor in conditii de umiditate poate duce la cresterea numarului de bacterii. Balsamul de rufe nu numai ca elimina mirosul neplacut, dar poate preveni, de asemenea, germenii in curs de dezvoltare. Incearca LAVANDA – BALSAM DE RUFE CONCENTRAT CU EXTRACT SI AROMA DE LAVANDA ITALIANA, 23 lei pentru a reda un miros placut rufelor tale.

Mentine forma initiala a hainelor

Cumparam hainele care ne fac sa ne simtim si sa aratam bine. De aceea trebuie sa avem foarte mare grija atunci cand le spalam. Folosind balsam de rufe, ajutam articolelel vestimentare sa isi pastreze forma lor initiala atat pe timpul spalarii, cat si in perioada purtarii lor. Balsamul de rufe pastreaza starea initiala a rufelor si previne deformarea acestora.

Ajuta la pastrarea culorilor

Iti voi impartasi un secret: folosirea balsamului de rufe ajuta la pastrarea culorii hainelor tale si le reda stralucirea, facandu-le sa nu mai pare uzate. Rufele incep sa para uzate si deteriorate datorita fibrilatiei si a frecarii. Balsamul de rufe acopera suprafata tesaturii cu un lubrifiant, prevenind pierderea culorii, pastrand hainele proaspete si frumoase pentru timp indelungat. Incearca IRIS – BALSAM DE RUFE, CONCENTRAT, CU AROMA DE IRIS,23 lei pentru a-ti pastra hainele ca noi, pentru mai mult timp.

Uscare rapida

Balsamul de rufe scade timpul de uscare al hainelor, reducand cantitatea de apa pe care rufele o retin dupa stoarcere. Hainele care se usuca rapid au sanse mari de a fi purtate mai des.

Produsele pentru casa BottegaVerde.ro sunt surse deosebite de frumusete naturala, de stari de relaxare si de bine. Concepute la fel ca si cosmeticele – din ingrediente naturale contribuie la starea noastra de bine si la sentimentul foarte placut de „acasa”. Fie ca este vorba despre balsamurile de rufe, lumanarile parfumate sau parfumurile de aromaterapie – toate au la baza inspiratia din natura, parfumurile proaspete, aerisite, seducatoare, cu note speciale, stoarse din cele mai bune ingrediente ale fiecarui anotimp. Ingredientele folosite sunt naturale, non-toxice, iar in parfumurile lor te vei regasi cu siguranta si iti vei exalta imaginatia, cu cele mai frumoase povesti. BottegaVerde.ro iti doreste sa regasesti un „acasa” relaxant, odihnitor, drag, in care sa iti reincarci de fiecare data bateriile cu bucurie si emotii pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *