5 tips pentru ingrijirea DELICATA a unghiilor

Toate femeile sunt in cautarea celor mai bune sfaturi pentru ingrijirea unghiilor. Manichiura este o carte de vizita oriunde te duci, aceasta trebuie sa fie mereu perfecta, insa este dificil de intretinut. Trebuie sa stii lucrurile de baza pentru a avea unghii frumoase.

Daca vrei sa stii care sunt cele mai bun sfaturi pentru ingrijirea unghiilor, nu trebuie sa cauti mai departe. Citeste acest articol pentru a descoperi 5 sfaturi utile pentru ingrijirea delicata a unghiilor. Manichiura presupune atentie si ingrijire regulata, insa poti face toate aceste lucruri chiar la tine acasa.

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor

  1. Igiena este cea mai importanta

Igiena este printre cele mai bune sfaturi pentru ingrijireal unghiilor pe care trebuie sa le urmezi. Unghiile sunt formate din straturi de keratina si cresc de la baza cuticulelor. Pentru a preveni infectiile bacterine si aparitia petelor, trebuie sa iti cureti unghiile si sa le pastrezi uscate. Atunci cand speli vase, este indicat sa porti manusi, pentru ca unghia sa nu intre in contact cu chimicalele din detergentul de vase.

  1. Foloseste creme hidratante

Folosirea cremei hidratante este unul din cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea unghiilor. Lotiunile contin glicerina si acid hyaluronic, care ii da organismului tot ce are nevoie pentru cresterea unghilor.

Crema de maini hranitoare cu ulei de orez – manicure inmoaie si protejeaza mainile si partile corpului cu pielea mai uscata, cum sunt coatele si genunchii, datorita prezentei proteinei de orez, cu actiune de restabilire si vitaminizare si ingrediente active, emoliente si nutritive inclusiv a unui derivat din ulei de masline si unt de shea. Contine extract din boabele de orez din oryzanol, care imbunatateste activitatea de prevenire a procesului de imbatranire. Nu are o structura grasa si se absoarbe imediat. Are proprietatea de a proteja, hrani si inmuia pielea.

  1. Nu iti taia cuticulele

Unul din cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea unghiilor consta in sanatatea cuticulelor. Multe femei fac gresala de a taia cuticulele. Ele sunt o bariera naturala care te protejeaza de ciuperci si bacterii. Daca le tai, vei cauza unghiei probleme pe termen lung

Foloseste tratament pentru cuticule cu ulei de migdale dulci si vitamina e – manicure sub forma unui stilou extrem de practic, pe baza de ulei de migdale dulci si vitamina E. Cu o singura aplicare, hraneste si catifeleaza cuticulele, astfel incat acestea sa devina mult mai usor de tratat. Este un produs pentru maini cu un aspect mereu ingrijit si o manichiura foarte usor de realizat; prezinta un continut de 50% de ulei de migdale dulci

  1. Acetona trebuie evitata

Unul din cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea unghiilor este evitarea produselor pe baza de acetona. Aceasta iti subtiaza unghiile si le face sa se exfolieze pe termen lung. Cele mai bune produse pentru indepartarea ojei de pe unghii sunt cele care nu contin acetona, ci substante naturale.

Opteaza pentru un dizolvant fara acetona, cu extract de miere – manicure. O formula delicata, fara acetona, ce se usuca rapid si nu deterioreaza unghiile. Formula speciala cu extract de miere, ce hidrateaza si calmeaza, este ideala chiar si pentru eliminarea urmelor de culoare de pe unghiile artificiale.

  1. Evita apa fierbinte sau foarte rece

Unul din cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea unghiilor pe care trebuie sa il urmezi este evitarea apei fierbiti sau foarte reci. Apa fierbinte iti scade sebumul din piele si iti usuca unghiile, apa prea rece iti dilata vasele de sange si duce la inrosirea cuticulelor.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea unghiilor, care ajuta la refacerea unghiilor sensibile folosind doar ingrediente naturale. Profita de ele pentru a-ti proteja unghiile si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *