Top 7 trucuri de make-up pentru ochii mici

Toate ne dorim sa avem o privire seducatoare si senzuala, dar multe dintre noi ne confruntam cu problema unor ochi mult prea mici. De aceea, exista numeroase trucuri eficiente pentru a crea iluzia unor ochi mai mari si mai patrunzatori. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici cateva sfaturi de make-up si vei avea un rezultat peste asteptarile tale. Astazi, ti-am pregatit un machiaj pentru ochi mici pas cu pas. Iata ce ai de facut:

Ai grija la forma sprancenelor

Primul in pas in obtinerea unui machiaj pentru ochi mici, rotunzi reprezinta definirea sprancenelor. Niste sprancene corect pensate iti vor oferi instant un efect de lifting al arcadei si implicit iluzia unor ochi mai mari. Pentru un rezultat si mai bun, aplica de fiecare data un iluminator sub linia sprancenelor cu ajutorul unei pensule plate.

Opteaza pentru culori pastelate

Folosirea unui fard de pleoape in nuante pastelate reprezinta o solutie ideala in cazul unui machiaj pentru pleoape mici. Alege culori deschise, sidefate care reflecta lumina, astfel incat, zona ochilor sa fie luminoasa si sa para mult mai mare. Incearca Fardul de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de apa dulce in nuanta bej auriu. Are o textura catifelata, cremoasa care se intinde usor  pentru o aplicare simpla. Este perfect pentru un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte, fara a incarca machiajul. Confera un look sofisticat si se mentine intact pentru un timp indelungat.

Defineste linia interna a ochiului cu un creion alb

Un alt truc eficient pentru ochi mici reprezinta aplicarea unui creion alb pe linia interna a ochiului. Spre deosebire de creionul negru care tinde sa micsoreze, creionul alb lumineaza si creeaza iluzia unei priviri mult mai largi si mai fresh. Noi iti propunem  Creionul de ochi pentru conturare intensa cu ceara si vitamina E pentru un machiaj impecabil. Este usor de folosit, textura fiind moale, dar rezistenta.

Ascunde cearcanele

Nu uita niciodata de ascunderea cearcanelor. Un chip fresh si radiant iti va oferi iluzia unor ochi mai mari si mai luminosi. Camufleaza zona de sub ochi cu un anticearcan bun pentru a masca orice fel de imperfectiune si pentru a da ochilor un aspect mai deschis.

Incearca un Cat Eye Look

Un Cat Eye look reprezinta un machiaj ideal pentru persoanele cu ochii mici si rotunzi intrucat iti alungeste vizibil forma lor. Foloseste un tus rezistent si traseaza o linie subtire astfel incat, sa obtii o privire de felina. Iti recomandam Tusul lichid, marca BottegaVerde.ro . Cu acest creion grafic doar dintr-o singura atingere veti avea o linie exacta perfect definita, fara vreun risc de murdarire sau eroare.

Pune-ti genele in evidenta

Pentru un efect instant de lifting, foloseste intai de toate un cleste pentru intors genele, apoi aplica o cantitate generoasa de mascara avand grija, totusi, sa obtii un look care sa para natural. Insista cu aplicarea mascarei in colturile externe ale ochiului, pentru a avea un plus de deschidere.

Ce trebuie sa eviti

Daca iti doresti sa ai in permanenta o privire seducatoare, trebuie sa eviti anumite lucruri, precum fardurile de ploeape in culori inchise sau creionul de ochi negru intrucat aceste produse nu fac decat sa creeze un efect de micsorare a ochilor.

Aplica toate aceste sfaturi de make-up si vei obtine un efect de echilibru estetic al chipului. BottegaVerde.ro a creat special pentru tine o gama de produse de make-up potrivite oricarui tip de machiaj. Intra acum pe www.bottegaverde.ro si profita de cele mai avantajoase promotii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *