Descopera acum care sunt pasii unui skin Detox corespunzator!

 „Detox” a fost unul dintre cele mai auzite cuvinte din lumea lifestyle din ultimii ani. S-ar putea sa fi incercat chiar si tu o detoxifiere cu diete ce propun sucuri si plante sau cu mese regulate dupa vacante indulgente. Probabil ca ai auzit de ceaiuri detoxifiante pentru a scapa de excesul de grasime rapid inainte de un eveniment. Dar cum ramane cu un detox pentru cel mai mare organ din corpul tau?

 Ce inseamna detoxifierea pielii?

Pielea este cel mai mare organ al corpului si este in permanenta in contact cu elementele exterioare. Poluantii si murdaria din mediul inconjurator iti pot infunda porii si toxinele din dieta iti pot afecta sanatatea tenului. Cu o rutina skin detox zilnica sau sezoniera, poti reda stralucirea pielii si poti reduce acneea sau roseata.

 Skin detox pentru tenul tau

O detoxifiere faciala inseamna a dedica o perioada de timp pentru a elimina toate impuritatile, toxinele, poluantii si celulele moarte ale pielii, pentru a o ajuta sa se reinnoiasca si pentru a revitaliza aspectul tenului.

Primul pas este curatarea eficienta a tenului. Curatirea ar trebui sa fie un obicei zilnic, desigur, dar indiferent de rutina tipica pentru ingrijirea pielii, detoxifierea pielii necesita curatare dimineata si seara. Tine cont de tipul de piele atunci cand iti alegi demachiantul potrivit.

Apa micelara este alegerea cea mai buna pentru perioada de detoxifiere a tenului tau! Descopera beneficiile apei micelare cu mar verde si kiwi!

Micelele active de curatare invaluie praful, mizeria si machiajul, lasand pielea curata, revigorata si tonifiata. Formula ultra-eficienta cu extract de mar verde si kiwi o face potrivita pentru machiajul rezistent la apa.

Aplica apoi o masca exfolianta pentru fata cu acid glicolic si extract din fructe care sa curete celulele moarte de la suprafata pielii si sa reimprospateze tenul.

 Masca detoxifianta pentru fata si decolteu

O masca detoxifianta faciala adecvata iti poate curata porii mai bine decat o rutina obisnuita de ingrijire a pielii. Ar putea fi cel mai relaxant lucru pe care l-ai facut in ultimul timp.

Opteaza pentru o masca detoxifianta cu argila, care sa curete porii in profunzime, reechilibrand PH-ul pielii in timp ce ii reda stralucirea naturala.

Formulele cu argila sau namol curata cele mai multe impuritati din straturile superioare ale pielii. Acest tip de masca se dilueaza cu apa calda si se lasa pana se inmoaie. Poti aplica masca in fiecare zi pe toata durata detoxifierii.

Opteaza pentru produse cosmetice naturale

Chiar daca produsele cosmetice naturale necesita o rutina stricta si mai mult timp acordat pana la efectele promise, acestea sunt de preferat in locul celor cu rezultate WOW, dar pline de substante chimice daunatoare pe termen lung.

Alege o crema hidratanta pentru fata cu lapte de ovaz de la Palazzo Massaini, ce este un tratament hidratant, formulat cu ingrediente atent selectionate pentru delicatetea lor, printre care si laptele de ovaz de la Palazzo Massaini.

Mentine o dieta echilibrata si consuma multe lichide pe perioada detox-ului facial, pentru a obtine rezultate uimitoare. Fiind produse din ingrediente naturale, cosmeticele Bottega Verde se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire. Bottega Verde pune la dispozitie o gama variata de produse perfecte pentru tenul tau si nu uita ca la urmatoarea detoxifiere a pielii sa utilizezi produse cosmetice cat mai naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *