7 modele de unghii french care arata senzational!

Nu iti place manichiura in culori pigmentate sau nu vrei sa ai toate unghiile aceeasi nuanta. Adori sa ai o manichiura simpla si perfecta, chiar si in sezonul rece. Daca nu stii ce modele sa mai incerci, afla care sunt cele 7 modele de unghii french cu care vei arata exceptional la orice eveniment. Nu ezita si incearca cel putin un model din cele propuse!

Iata ce modele de unghii french se poarta anul acesta:

  1. French simplu. O manichiura cu modele de unghii french este cea mai simplu de realizat si de purtat. Ai nevoie de un lac de unghii alb si de un french roz sau nude.
  2. French sclipici. O combinatie de culori inedita cu care nu vei trece neobservata si care se potriveste perfect la evenimentele care vor urma in acesta perioada. Opteaza pentru sclipici si french-ul simplu.
  3. French rosu. Daca pentru fiecare sarbatoare de Craciun ai avut o manichiura cu unghii rosii, ei bine, e timpul sa incerci ceva nou! Poti alege sa porti diferite modele de unghii french rosu, care iti vor accentua varfurile unghiilor si iti vor pune in evidenta lungimea manichiurii pe care o porti.
  4. French roz. Esti mai rusinoasa, dar totusi vrei sa iesi in evidenta?! Un astfel de model este recomandat pentru doamnele si domnisoarele care vor sa iasa din tipar, dar care totusi vor sa isi pastreze acea aura de prosperitate si inocenta. Un lac de unghii in nuanta de roz invechit este ideala pentru o astfel de manichiura.
  5. French cu negru. Sigur ai avut manichiura facuta cu oja neagra, de aceea ai putea incerca si un astfel de model. Este o manichiura eleganta, rafinata, chic si exclusivista.
  6. French unghii rotunde. Modelele de unghii french rotunde sunt un trend printre manichiurile de astazi. Poti alege sa iti faci un astfel de moddel indiferent de evenimentul la care mergi.
  7. French unghii lungi. De cele mai multe ori manichiurile cu unghii french sunt realizate pe modele scurte. La fel de bine poti opta sa aplici aceleasi nuante si pe un model de unghii lungi. Va arata ravisant. Culorile alese pentru unghiile lungi in cazul  in care alegeti french-ul, trebuie sa fie potrivite pentru acest tip de unghii, deoarece exista posibilitatea sa nu se vada bine estetic.

Manichiurile cu modele de french sunt de neinlocuit. Sunt o multime de vedete nationale si internationale care le poarta in orice moment.  BottegaVerde.ro este o companie care mizeaza foarte mult pe naturalete si eleganta, creand fel de fel de produse care sa fie pe placul clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *