Unghii elegante de sarbatori: 5 culori de oja must have iarna aceasta!

Ai inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna? Indiferent de raspuns te invitam sa afli care sunt cele mai in voga culori de oje pe care poti sa le porti iarna aceasta la evenimentele care apar.  Pe langa mancarurile traditionale pe care le vei pregati cu drag si spor, ai nevoie sa te rasfeti si sa te relaxezi cum se cuvine. Alege o nuanta si realizeaza-ti modele de unghii elegante!

Descopera 5 modele de unghii elegante pentru sarbatori!

  1. Rosu clasic. Rosu este cea mai ravnita nuanta de sarbatori. Varianta clasica te va face sa arati eleganta, sublima si in trend cu sarbatorile. Rosul este nuanta preferata a femeilor si in mod cert nu se va demoda niciodata. Oja rosie este nuanta care ofera incredere in orice moment pentru oricare dintre voi.  Manichiura eleganta cu aceasta nuanta este un must have, datorita faptului ca te ajuta sa iti arati senzualitatea si firea puternica pe care o ai. O poti purta cu incredere indiferent de evenimentul la care vei participa in aceasta perioada.
  2. Oja cu sclipici. Daca vrei sa fii o stea stralucitoare in sarbatorile de iarna, alege o oja cu sclipici pentru o manichiura inedita. Realizarea unei manichiuri perfecte inseamna arta, asa ca nu toata lumea se pricepe la acest lucru. Acest model de manichiura se va potrivi perfect cu atmosfera calda a sarbatorilor. Nu ezita si incearca sa o folosesti!
  3. Oja neagra. Un lac de unghii negru te scoate din anonimat! Este indraznet si sexy si poate fi purtat fara rezerve iarna. O manichiura simpla cu o nuanta de negru pe unghii mici si patrate va atrage privirea tuturor, mai ales cand esti afara, iar contrasul dintre alb si negru este vizibil. Negrul merge cu orice, asa ca nu te stresa cand vine vorba de asortat culorile.
  4. Oja alba. Precum omatul de un alb imaculat trebuie sa arate si unghiile tale in aceasta perioada. Oja alba isi va pastra intotdeauna eleganta si rafinamentul. Daca iti doresti o manichiura simpla, dar de efect, atunci include printre ojele tale preferate si albul stralucitor al zapezii. Cu siguranta te vei indragosti de el si iti vei dori sa il porti in orice anotimp.
  5. Nude simplu. Daca nu iti plac nuantele pigmentate sau stralucitoare, atunci alege un nude pentru unghii elegante si simple. Aceasta nuanta iti va oferi sentimentul de liniste si confort. Nude-ul se potriveste cu succes in orice context si la orice eveniment. Femeile care folosesc oja nude vor obtine un aspect nobil, elegant si prezentabil, aratand incredere.

Aceste nuante de oje iti aduc un plus de stralucire si eleganta mainilor tale. Sunt o multime de vedete nationale si internationale care au adoptat aceste modele pentru sarbatori. BottegaVerde.ro este o companie care mizeaza foarte mult pe naturalete si eleganta, creand produse care sa multumeasca clientii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *