5 motive pentru care sa folosesti o masca de par!

Parul nostru este predispus la degradare din cauza factorilor externi agresivi cum ar fi praful, produsele pentru par (fixativ, gel, ceara) sau chiar vopseaua, astfel ca este indicat ca, macar din cand in cand sa ii acordam o ingrijire speciala.

Masca de par este cu adevarat solutia salvatoare atunci cand pare ca parul nu mai are nicio sansa sa isi revina la forma lui ce mai buna!

Iata 5 motive pentru care ar trebui sa folosesti o masca de par cel putin o data pe saptamana!

 Schimbarea anotimpului

Chiar daca ai impresia ca parul tau este relativ sanatos, schimbarea anotimpurilor poate fi dificila pentru firele tale, de aceea este bine sa te obisnuiesti sa utilizezi o masca de par saptamanal pentru a te asigura ca ii vei oferi parului tau hidratarea de care are nevoie. Poti folosi masca pentru par uscat, cu ulei de masline extravirgin de la Bottega Verde, daca vrei sa te asiguri ca vei avea un par catifelat si usor de pieptanat, inca de la prima utilizare.

Ofera hidratare intensa

Din cauza zilelor pline, a stresului sau chiar a neglijentei, poti ajunge sa intampini probleme cu podoaba ta capilara. De aceea, o data sau de doua ori pe saptamana, poti aplica o masca de par care sa-ti hraneasca firele de par si astfel ele vor deveni puternice si pline de viata. Masca de par ofera o hidratare in profunzime. Poti incerca masca pentru par cu ulei si unt de argan pentru par deteriorat si fragil, de la Bottega Verde, iar parul tau va deveni cu siguranta stralucitor. Aceasta masca contine ingrediente nutritive pentru firele de par in timp ce il lasa matasos si catifelat la atingere.

 Ajuta la cresterea mai rapida a parului

Desi nu ne place sa ne taiem parul, acest lucru se intampla inevitabil o data la ceva timp. Ceea ce multe femei nu stiu este faptul ca mastile de par ajuta la cresterea firului de par, prin netezirea si hidratarea acestora, iar daca utilizezi cu strictete o masca de par, vei vedea ca acesta va creste mult mai repede. Tratamentul fluid pentru parul subtire, stresat si deteriorat, de la Bottega Verde poate fi o alegere buna pentru a grabi cresterea parului datorita acidului hialuronic.

Protejeaza firele de par colorate

Vopseaua de par deterioreaza parul lasandu-l uscat si degradat. Cele mai mari probleme sunt intalnite la parul deschis la culoare, in special blond. De aceea, pentru a-l proteja, poti utiliza nu doar o data, ci de doua ori pe saptamana o masca de par, care sa-i ofere podoabei capilare protectia culorii si hidratarea de care are nevoie.

De aceea, Bottega Verde a creat masca perfecta pentru par vopsit, cu nuci braziliene si mix de fructe rosii. Aceasta protejeaza firele de par, lasandu-le moi dar pastreaza culoarea parului intacta si stralucitoare.

Protejeaza parul de razele soarelui

Masca de par este solutia optima pentru parul afectat de soare. Dupa expunerea la soare pe perioade indelungate, este esential sa ai grija de parul tau. Protejeaza-l si ofera-i hidratarea si elementele nutritive de care are atata nevoie!

Parul tau merita o ingrijire adecvata, iar produsele pe care le folosesti sunt foarte importante pentru a obtine un par sanatos si plin de stralucire. Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama variata de masti pentru par pe care le poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *