7 nuante de lacuri de unghii DE PURTAT sezonul acesta!

 Nu stii ce culori sa porti pe unghii in acest sezon? Vara este un anotimp extrem de ofertant, ce permite purtarea unei multitudini de nuante mate, stralucitoare sau extrem de vii si colorate! Soarele, plaja, nisipul, sunt toate decorul perfect pentru purtarea manichiurii preferate. Iata cele mai interesante nuante, propuse chiar de specialistii Bottega Verde!

 Nuantele stralucitoare

Nuantele stralucitoare sunt din nou la moda, insa nu chiar orice tip de nuante stralucitoare sunt perfecte pentru vara. Stralucirea ojei, si NU oja cu sclipici, este alegerea potrivita pentru o manichiura de sezon.

Alege un lac de unghii cu irizatii stralucitoare in culori deschise precum bej, alb sidefat, lila. Opteaza pentru un lac de unghii bej sidefat de la Bottega Verde. Acesta are o acoperire perfecta si este extrem de rezistent, cu uscare rapida.

Nuante marine, portocala si rosu pasional

Vara, mai mult ca oricand, poti da frau liber imaginatiei! Fie ca iti doresti aceeasi oja de unghii sau preferi jocurile de culori, opteaza pentru culori puternice si contrastante, care merg foarte bine cu bronzul.

Nuantele de albastru marin, bleu, turcoaz, verde menta sau albastru electric sunt ideale pentru aceasta perioada. Incearca un lac de unghii bleu, cu pigment intens, extrem de stralucitor si bogat. Poti colora oricare alte doua unghii in portocaliu contrastant. Foloseste un lac de unghii rezistent in nuanta portocaliu pastel intens.

Poarta o manichiura all red daca esti adepta elegantei. Rosu este culoarea care se potriveste cel mai bine atat la brunete, cat si la blonde, pe pielea alba sau bronzata si se asorteaza oricarei tinute.

Utilizeaza un lac de unghii rosu pasional care nu va iesi niciodata din tendinte si poarta-l cu eleganta la toate evenimentele acestui sezon!

 Culorile Neon

Trendul in care porti culori neon pe unghii este mai actual ca oricand si nu pare sa dispara prea curand. Se pare ca soarele este prieten cu culorile neon si poti incerca exact aceeasi culoare!

Fa-ti o manichiura cu un lac de unghii galben stralucitor, intens, cu efect de gel si formula speciala pentru aplicare perfecta.

In sezonul cald nu sunt recomandate nuantele inchise la culoare precum mov pruna, negru, maro sau rosu inchis.

Opteaza pentru oja cu pigment intens si realizeaza o manichiura de efect cu nuantele de la Bottega Verde. Produsele de cea mai buna calitate se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *