Top 5 pensule INDISPENSABILE unui machiaj fabulos!

Daca nu esti un artist de make-up, cu siguranta ai urmarit tutoriale de frumusete pe YouTube in timpul liber, iar probabil pensulele pentru machiaj ti s-au parut multe la numar sau dificil de decodat. Nu numai ca vin intr-o gama larga de dimensiuni, dar ele au si forme, lungimi si densitati diferite. Te vom ajuta sa afli care sunt pensulele potrivite pentru a obtine un make-up fara de greseala.

Iata care sunt 5 pensule indispensabile pentru a obtine un machiaj fabulos chiar la tine acasa:

 Pensula pentru fond de ten

Aceasta pensula este folosita, in general pentru a obtine o aplicare uniforma a fondului de ten. Indicat ar fi sa incepi de la mijlocul fetei si sa intinzi produsul pana in afara ei, spre exterior, pentru a impiedica liniile dure de machiaj sa-ti strice fundatia. Poti opta pentru pensula rotunda pentru aplicarea fondului de ten, de la Bottega Verde, care te va ajuta sa obtii un ten perfect, frumos uniformizat.

Daca pensula este greu de utilizat, poti incerca sa utilizezi un buretel pentru a aplica fondul de ten. Cel mai eficient mod ca blender-ul sa ofere cele mai bune rezultate este sa fie putin umed. Dupa ce buretele a absorbit putina apa, il poti stoarce cu ajutorul unui prosop. Acest proces de umezire te va ajuta sa imbini machiajul mult mai usor. Poti alege sa folosesti buretele profesional pentru contur de la Bottega Verde, care iti va asigura forma speciala si o uniformizare perfecta.

 Pensula de pudra

Aceasta pensula te va ajuta sa aplici pudra fara a face exces, datorita porilor densi. Este indicat ca produsul sa fie aplicat cu miscari circulare, dar inainte de a folosi pudra este necesar sa inlaturi rezidurile care au ramas in urma machiajului. Poti incerca pensula retractabila, de la Bottega Verde, perfecta pentru a o purta cu tine oriunde. Femeile in general folosesc cel mai mult pudra, atunci cand vor sa-si retuseze machiajul.

Pensula pentru blush

Indicat ar fi sa alegi o pensula pentru blush, care sa fie din par natural. De multe ori pensula pentru blush se confunda cu pensula pentru pudra, dar ce trebuie sa stii este ca pensula pentru blush are varful oblic, si acesta te va ajuta sa trasezi mai usor blush-ul exact pe linia obrazului. Intra pe Bottega Verde si acolo vei gasi pensula conica pentru conturarea fetei, perfecta pentru a obtine o sculptare perfecta a fetei.

 Pensula pentru iluminator

Pensula pentru iluminator este perfecta pentru a curata produsul cazut pe fata sau pentru a aplica usor iluminatorul pe pometii tai, pentru a creea machiajul perfect. Iluminatorul nu poate lipsi din machiajul tau deoarece el te va ajuta sa ai un chip fotogenic.

Poti avea incredere in pensulele de la Bottega Verde, deoarece ele te vor ajuta sa obtii un make-up de invidiat. Este foarte important sa nu ignori calitatea produselor pe care le folosesti deoarece ele isi pun o mare amprenta in obtinerea unui machiaj cat mai atragator. Alege din gamele variate de produse cosmetice, pe care le găsești doar pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *