Top 3 fonduri de ten pe care sa le porti vara aceasta

Fondul de ten este un produs de baza important din rutina noastra de machiaj. Este indicat sa ne orientam catre un fond de ten care sa raspunda nevoilor noastre si, bineinteles, sa se potriveasca tipului de ten. Pentru ca in sezonul estival, temperaturile sunt destul de ridicate, am facut un top 3 al fondurilor de ten pe care ar trebuie sa le iei in calcul in momentul in care vrei sa achizitionezi unul.

100% natural

Atunci cand vine vorba de tenul nostru, devenim foarte pretentioase si ne dorim cel mai bun fond de ten care sa aiba acel efect de a doua piele.  Pe langa efectele pe care le ofera, ar trebui sa ne orientam catre un produs natural care sa fie bland cu tenul nostru. Fondul de ten spuma cu efect mat, este un produs minunat pentru impatimitele de make-up care respecta pielea. Cu o textura spumoasa, fondul de ten ilumineaza tenul si acopera imperfectiunile imediat dupa aplicare. Este vegan, contine ingrediente naturale, nu incarca tenul si contribuie la bunastarea si confortul tenului.

Pentru un ten perfect

Stim cum e atunci cand soarele e generos iar noi trebuie sa aratam fresh, nu facem nimic altceva decat, fie cautam in garderoba sau in trusa de machiaj. Pentru a nu incarca prea mult tenul cu multe produse tocmai pentru a arata bine, putem opta pentru un singur produs care sa fie solutia ideala pentru mica noastra problema. Fondul de ten corector cu extract de rodie si vitamina E ne vine in ajutor in momentele dificile. Acest produs minune ne ajuta sa avem un ten perfect fara a crea efectul de masca. Cu o textura fluida cremoasa, fondul de ten acopera toate imperfectiunile, minimizand cearcanele si ridurile. Pentru o seara de neuitat.

Fond de ten iluminator

Machiajul natural este cel mai potrivit oricarui tip de ten, exceptie fac evenimentele speciale. În acest sens fondul de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine este produsul ideal. Se adapteaza usor fiecarui tip de ten asigurand un rezultat perfect natural si luminos. Datorita ingredientelor pe care le contine, extract de grapefruit si afine, acestea pastreaza tineretea tenului si ofera un plus de hidratare si tonifiere.

BottegaVerde.ro ofera o gama extinsa de fonduri de ten pentru a crea un look impresionant si in acelasi timp, are grija de pielea ta prin ingredientele naturale care stau la baza produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *