3 idei de scrub cu ingrediente naturale pentru o piele delicata

Fiecare isi doreste o piele sanatoasa si catifelata. Pe masura ce inaintam in varsta, procesul de regenerare a pielii incetineste. Exfolierea poate fi facuta ca la carte, daca avem la indemana tot ce ne trebuie si respectand cateva indicatii de baza. Mai jos aveti 3 tipuri de scrub-uri pe care le poti aplica cu usurinta la tine acasa, pentru o piele plina de vitalitate.

Ce este exfolierea?

Exfolierea este un proces de eliminare a celulelor moarte de pe suprafata corpului, acest procedeu lasand pielea sanatoasa. De asemenea, este recomandata si indicata persoanelor de orice  varsta, deoarece indeparteaza straturile de celule moarte, care impiedica regenerarea celor noi.

Foloseste scrub-uri cu ingrediente naturale

Primul pas il constituie curatare profunda a pielii. Pentru exfoliere putem folosi o manusa pentru scrub . Cu ajutorul acestei manusi, veti exfolia pielea mult mai delicat, datorita fibrei de canepa si a bumbacului. Aici puteti folosi agenti mai abrazivi decat in zona fetei sau puteti aplica o presiune mai mare la masare.

 

  • Scrub-ul pentru corp cu pudra de nuca de cocos va va ajuta sa catifelati  si sa curatati delicat pielea. Este un produs esential  pregatirii pielii pentru un ritual intens de frumusete. Combina proprietatile exfoliante ale pulberii obtinute prin macinarea cojii de nuca de cocos cu o textura deosebit de cremoasa si bogata, care mangaie pielea, lasand-o moale si surprinzator de aromata

 

  • De asemenea, scrub-ul de corp cu extract de iasomie si ulei de argan confera luminozitate gratie unei formule excelente, indicata pentru o actiune exfolianta. Datorita ingredientelor naturale active si cu o actiune emolienta, acestea contracareaza senzatia neplacuta de piele uscata. Rezultatul se resimte imediat: o pielea mai neteda si mai luminoasa.

Pentru o piele sanatoasa, opteaza pentru produse cosmetice naturale, datorita ingredientelor active pe care le contin. Mai multe produse destinate ingrijirii corpului, gasiti pe BottegaVerde.ro 

Credit photo: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *