Cum alegi corect cel mai bun sapun pentru pielea ta

   

    Alegerea sapunului pentru maini este la fel de importanta ca si alegerea samponului sau a altui produs de ingrijire. Ne aflam in perioada cand spalatul mainilor mult mai frecvent decat deobicei, a devenit o regula. Fie ca dezinfectam mainile cu solutie speciala sau le spalam cu sapun, pielea are de suferit dacă acestea nu sunt alese corect. In continuare iti vom spune ce fel de sapun ar trebui sa alegi, astel incat, sa creezi o prietenie dintre piele si produsul ales.

Sapunurile cu ingrediente naturale sunt o alternativa

 Majoritatea oamenilor incearca in mod activ sa reduca cantitatea de toxine care patrunde in piele. Cu siguranta multi dintre voi aveti pielea sensibila care raspunde negativ la sapunul incarcat chimic. Sapunurile cu ingrediente naturale sunt mult mai blande indiferent de tipul de piele pe care il ai. Untul de shea, uleiul de argan, uleiul de migdale dulci sunt doar cateva ingrediente care vor hidrata pielea ori de cate ori va fi cazul sa spalam mainile.

De ce trebuie sa tinem cont atunci cand vine vorba de spalatul mainilor

  Atunci cand vine vorba de alegerea unui sapun lichid sau sapun solid un detaliu important este reprezentat de ingrediente. Acestea ar trebui sa fie blande cu pielea, sa nu contina parabeni, formaldehida sau un continut crescut de parfum.

De asemenea, incercati sa nu utilizati in cantitati mari continutul de produs si sa evitati reaplicarea excesiva. In cazul sapunului lichid cu lapte de iris o singura apasare a dozatorului este suficient pentru curatarea mainilor. Un alt detaliu important este sa incercati sa evitati spalarea mainilor cu apa fiebine. Pe langa faptul ca afecteaza grav mediul inconjurator, medici nu recomanda utilizarea apei fierbinti.

Specialistii confirma faptul ca, apa fierbinte poate distruge bascteriile, insa, numai la temperaturi foarte inalte, pe care omul nu le poate tolera, de aprox 90˚C.

Si copii au nevoie de maini curate

  Invata-l pe cel mic care sunt beneficiile spalatului pe maini inca de la o varsta frageda. Propriul exemplu, este cel mai important. Spala-te impreuna cu el pentru a-i arata cum se curata corect mainile. Incearca sa ii captezi atentia recitand poezii cu tematica potrivita, cantece etc, astfel incat, pentru cei mici spalatul pe maini sa devina o activitate distractiva. 

Bottegaverde.ro iti vine in ajutor cu game speciale de curatare a mainilor si sapunuri cu ingrediente naturale care protejeaza pielea indiferent de frecventa cu care iti speli mainile. Acest lucru se datoreaza ingredientelor emoliente, atent selectate din toate colturile lumii.  

Spalatul frecvent pe maini este calea cea mai usoara de prevenire a imbolnavirilor, in special cu noul virus COVID-19. Transforma spalatul pe maini intr-un obicei si sanatatea ta iti va multumi cu siguranta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *